Apple Watch – Tim Cook dezvaluie autonomia si rezistenta la apa

apple watch curele

  Apple Watch este primul smartwatch al companiei Apple, Tim Cook anuntand o lansare in aprilie pentru viitorul produs, el fiind asteptat de milioane de utilizatori din lumea intreaga. Dezvaluirile in legatura cu caracteristicile Apple Watch continua astazi, Tim Cook confirmand pentru un angajat al unui Apple Store din Berlin ca Apple Watch va fi rezistent la apa. Tim Cook a afirmat ca el foloseste Apple Watch chiar si atunci cand face dus, deci produsul nu este afectat de apa cand este utilizat in asemenea conditii, dar asta nu inseamna ca veti putea innota cu el.

  Multi utilizatori si-au pus intrebari in legatura cu impermeabilitaea Apple Watch si se pare ca totul se va rezuma doar la o rezistenta minora cand vine vorba de contactul cu apa. Conform lui Tim Cook, chip-ul S1 al Apple Watch este incapsulat in rasina, astfel ca apa nu-l va afecta in situatia in care faceti dus cu produsul, deci nu va trebui sa va faceti griji din acest punct de vedere. Partea proasta a dezvaluirilor facute de catre Tim Cook este ca Apple Watch trebuie incarcat in fiecare seara, el confirmand faptul ca isi pune produsul in dock de fiecare data cand se culca.

  Practic Apple a incercat sa faca un smartwatch care sa ofere o zi de autonomie pentru clienti si se pare ca in final va reusi sa ne permita sa utilizam Apple Watch pe intreaga durata a zilei. Exact precum un terminal iPhone Apple Watch va trebui incarcat in fiecare seara pentru a putea fi utilizat a doua zi, astfel ca mai mult de atat nu veti obtine de la el.