Un iPhone 6 este refuzat ca donatie la un templu budist

Donatie iPhone 6 templu budist

  iPhone 6 este cel mai popular smartphone al momentului si a generat o crestere spectaculoasa in vanzari in lumea intreaga pentru compania Apple, insa el nu este chiar atat de dorit oriunde pe glob. Un barbat aflat la templul Muntelui Xiqiao din Foshan, Guangdong China, a incercat sa doneze un iPhone 6 in urma unor rugaciuni facute acolo, insa calugarii budisti au refuzat sa primeasca produsul. Desi a fost pus in cutia cu donatii a templului budist, terminalul iPhone 6 a fost returnat barbatului inainte ca el sa paraseasca locatia pe care o vizita.

  Terminalul iPhone 6 nu a fost singurul telefon mobil returnat de catre calugarii templului, acestia spunandu-i barbatului ca oamenii saraci au nevoie de bani si nu  de terminale iPhone 6. Adevarul este ca donatiile cu bani sunt intotdeauna mult mai apreciate decat produsele lasate de catre persoanele care nu au nevoie de ele, insa cu siguranta s-ar fi gasit un cumparator pentru produsul lasat de catre barbat.

9 COMENTARII

  1. Bravo, macar stim ca budistii sunt foarte stricti si corecti. Ia sa-l fi lasat in cutia milei undeva intr-o biserica in Romania… Preotii il umflau si mai cereau doua, sa se faca Sfanta Treime !

  2. xxx dacă tu nu știi ce îți trebuie sau place, nu înseamnă ca toată lumea este ca tine !!! Eu prefer telefoanele cu un ecran pana in 4″ ce este rău in asta ??

  3. Mie mi-a plăcut de când se lansau zvonuri despre i6 și ca urmare îl și am. Partea proastă e că apare 6s într-un timp relativ scurt, deci 6le meu o să fie demodat și inferior