ChooseBoard Lite aduce noi functii pentru tastaturile iOS 8

ChooseBoard

  ChooseBoard Lite este un tweak lansat in cursul acestei nopti in Cydia special pentru utilizatorii carora le place sa-si personalizeze tastaturile sistemului de operare iOS 8, el oferind optiunea de a jongla rapid cu multiple tastaturi. Mai exact, de la tastaturi terte si pana la tastaturile native ale sistemului de operare, tweak-ul ne ofera posibilitatea de a face rapid trecerea de la una la alta folosind inclusiv gesturi intreprinse pe ecran. ChooseBoard Lite implementeaza un meniu care ne permite sa controlam tastaturile afisate pentru noi, astfel ca apasarea butonului globului ne va permite sa facem rapid trecerea de la o tastatura la alta fara efort.

Have lots of keyboards and switch only between a few! This tweaks allows you to do this! You just need to configure the keyboards you want to quickly switch in settings and then whenever you press the globe icon it will only switch the ones you selected! Other keyboards can be selected by holding the globe as usually!

  Tweak-ul are si un meniu de setari disponibil in aplicatia Configurari, Settings, iar prin intermediul sau putem personaliza functionalitatea sa, deci vom avea disponibil doar ceea ce este necesar pentru noi. ChooseBoard Lite poate fi descarcat gratuit din repo-ul BigBoss al Cydia, el fiind o versiune cu putine optiuni a ChooseBoard.