Apple Watch – iata cand intentioneaza sa il lanseze Apple

Apple Watch putere procesare

  Tim Cook a afirmat ca Apple Watch va fi lansat in aprilie, iar in urma anuntarii conferintei pentru prezentarea Apple Watch in 9 martie, noi informatii furnizate de surse apropiate Apple ofera cateva detalii cu privire la perioada lansarii viitorului produs. Conform acestor surse, lansarea Apple Watch ar urma sa aiba loc in prima saptamana a lunii aprilie, intre zilele de 6 si 10, Apple intentionand sa livreze primele unitati catre magazinele sale cu doar cateva zile inaintea punerii in vanzare. Avand in vedere ca pe 9 martie smartwatch-ul va fi oficial prezentat, nu este deloc greu de crezut ca el ar putea fi disponibil in magazinele Apple incepand cu data de 10 aprilie, o zi de vineri.

According to a reliable source, Apple is planning to begin moving Apple Watches to centralized distribution points in the U.S. during the first few days of the month, with an Apple Watch release possibly coming during the first full week of April, between April 6 and April 10.

  Apple are obiceiul de a prezenta produse complet nou cu cateva saptamani sau luni inainte ca ele sa ajunga efectiv pe piata, in cazul iPhone 2G diferenta de timp fiind de aproximativ 6 luni, in timp ce in cazul primului model al iPad diferenta a fost de putin peste 2 luni. In cazul Apple Watch lansarea ar putea avea loc la doar o luna dupa prezentarea oficiala, timp in care Apple va aduce smartwatch-ul in atentia lumii intregi prin intermediul unui numar diverse de canale de prezentare. Acestea fiind spuse, va astept pe data de 9 martie pentru a discuta despre Apple Watch si nu uitati sa descarcati aplicatia iDevice.ro pentru a fi mereu la curent cu toate noutatile din lumea Apple.