Apple Watch – prezentare transmisa IN DIRECT!

APPLE WATCH TRANSMIS IN DIRECT

  Apple Watch va fi prezentat pe 9 martie in cadrul unei conferinte organizate de catre compania Apple la Yerba Buena Center din San Francisco, California, iar intregul eveniment va fi transmis in direct. Compania Apple a publicat o pagina noua in cadrul website-ului sau pentru a anunta utilizatorii din intreaga lume in legatura cu acest eveniment, semn ca Apple Watch este extrem de important pentru ea. Apple nu transmite decat evenimentele foarte importante, iar avand in vedere ca Apple Watch este un produs complet nou pentru companie, o transmisiune in direct era necesara pentru a genera interes vis-a-vis de el.

APPLE WATCH TRANSMISIUNE IN DIRECT

Spring Forward. Join us on March 9 at 10 a.m. PDT for our special event. Watch the live video and follow every moment on apple.com/live. Live streaming video requires Safari 5.1.10 or later on OS X v10.6.8 or later; Safari on iOS 6.0 or later. Streaming via Apple TV requires second- or third-generation Apple TV with software 6.2 or later.

  Ca de obicei, Apple a anuntat ca oricare dintre iDevice/Mac-urile sale, dar si Apple TV, vor putea permite vizualizarea stream-ului LIVE pentru eveniment, astfel ca daca detineti un asemenea produs il veti putea folosi fara probleme. Desi Apple nu spune abolut nimic in legatura cu posibilitatea de a vizualiza live prezentarea Apple Watch din Windows, acest lucru va fi posibil si in ziua evenimentului va voi explica cum puteti face acest lucru. Ultimele transmisiuni in direct ale Apple au fost extrem de problematice, stream-ul video intrerupandu-se in mod constant, insa poate ca acum lucrurile de acest gen nu vor afecta experienta noastra.

  Acestea fiind spuse, pe data de 9 la ora 18:45 martie pe iDevice.ro pentru a afla toate noutatile prezentate de Apple si pentru a discuta despre tot ceea ce va fi anuntat in San Francisco.

  Intre timp nu uitati sa descarcati aplicatia iDevice.ro pentru a fi mereu la curent cu toate noutatile despre produsele Apple si implicit Apple Watch.

22 COMENTARII

  1. Deci daca si prezentarea asta se va bloca ca in septembrie, nu stiu ce sa mai zic. Doar sper ca totul sa mearga perfect.

  2. O mare basina smartwach urile astea … Nu as da nici 50€ pe mizeriile astea, utilitate pülii. Sa faca un smartphone cu BATERIE. Fac ceva pe display urile retina lu’ peste sau qhd si camerele senzorizate de 30MP.