WhatsApp Web – o nouate importanta este disponibila!

WhatsApp Web firefox opera

  WhatsApp Web este serviciul online lansat de catre compania WhatsApp Messenger, el permitandu-le utilizatorilor retelei sa foloseasca un calculator pentru a purta conversatii cu prietenii. Desi oficial nu este disponibil pentru terminalele iPhone, v-am aratat saptamana trecuta cum activati WhatsApp Web pe iPhone, iar astazi va prezint o noutate la fel de importanta. Conform website-ului oficial al celor de la WhatsApp, browserele Mozilla Firefox si Opera sunt acum suportate de catre reteaua americanilor, pana acum doar browserul Google Chrome fiind compatibil cu serviciul.

  Schimbarea are rolul de oferi unui numar mult mai mare de utilizatori posibilitatea de a folosi WhatsApp Web de pe propriile calculatoare oricand au nevoie, compatibilitatea fiind anuntata de ceva vreme. Desigur ca utilizarea WhatsApp Web in aceste browsere nu va impune renuntarea la anumite functii si nu va afecta experienta pe care o ofera serviciul, WhatsApp aducand doar posibilitatea de a utiliza serviciul sau din alte tipuri de browsere. Acestea fiind spuse, WhatsApp Web nu va fi prea curand oficial disponibil si pentru iPhone-urile care folosesc aplicatia WhatsApp Messenger, insa va fi cu siguranta disponibil anul acesta.

Articolul precedentAplicatii gratuite pentru iPhone, iPad si iPod Touch – 26.02.2015
Articolul următorApple Watch – lista completa de preturi
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.