Apple Watch – lista completa de preturi

Apple Watch coroana digitala

  Apple Watch va fi lansat in aprilie, insa pana atunci avem ocazia de a vedea o lista de preturi pentru fiecare model al viitorului smartwatch in parte, preturile fiind desigur neoficiale. Ele au fost create in baza unor informatii oferite de catre o persoana care are numeroase contacte in cadrul companiei Apple si care beneficiaza de informatii exclusive despre produse nelansate. In aceasta idee, ea a oferit cateva detalii cu privire la preturile Apple Watch, iar mai jos puteti vedea o compilatie facuta in baza lor pentru diversele modele ale ceasului dezvoltat de catre compania Apple.

Preturile Apple Watch

  In imagine vedeti preturile in dolari, insa in Europa ele vor fi in euro deoarece, nu-i asa, dolarul are paritate 1:1 cu moneda europeana. Practic pretul fiecarui model in parte depinde de marimea ecranului, de 38mm sau 42mm, plus de materialul din care sunt facute carcasa sau bratarile atasate pentru ele de catre compania Apple. In aceasta idee, modelele Apple Watch Sport au preturi neoficiale cuprinse intre 350 euro si 429 euro, bratarile facand diferenta intre ele.

  In cazul Apple Watch-ului din otel inoxidabil preturile ar putea incepe de pa 600 de euro si ar putea ajunge pana la 1000 de euro in functie de bratara care este atasata produsului cumparat. In ceea ce priveste Apple Watch Edition, adica modelul din aur, preturile estimate incep de la valoarea de 6000 de euro si pot ajunge pana la 20.000 de euro, totul in functie de aceleasi necunoscute precum in cazul de mai sus. Practic Apple Watch va fi un smartwatch scump si doar brand-ul Apple il va face atractiv pentru multi utilizatori, astfel ca vom vedea cat succes va avea el.

Apple Watch lista preturi neoficiala