Elvetienii concureaza cu Apple Watch folosind smartwatch-uri de lux

smartwatch lux Elvetia

  Apple Watch va fi prezentat pe 9 martie iar el va genera concurenta serioasa pentru producatorii de ceasuri din intreaga lume, astfel ca unii dintre ei deja lanseaza produse intr-o tentativa de a impiedica o scadere a vanzarilor. Elvetienii sunt primii care vin pe piata cu smartwatch-uri de lux, companiile Frederique Constant si Alpina prezentand ceasurile destepte din imaginile de mai sus. Desi vor avea preturi de 1000 dolari – 1300 dolari, ceasurile inteligente nu vor avea vreun ecran propriu si nu vor oferi o experienta similara cu cea a unui alt smartwatch pe care il stiati deja.

  Smartwatch-urile vor fi promovate pe piata ca fiind produse in Elvetia, de aici si pretul mare, iar ele vor oferi o multitudine de functii pentru fitness cu ajutorul unor senzori dedicati. Fullpower Technologies, compania care a dezvoltat senzorii din Jawebone, Nike Fuelband si alte bratari de fitness popular, a colaborat cu elvetienii pentru implementarea acestor senzori, deci vorbim despre o functionalitate complexa. Dupa cum puteti vedea si din imagini, ceasurile inteligente ale elvetienilor vor comunica cu diverse smartphone-uri prin aplicatii dedicate, acolo fiind afisate informatiile inregistrate de catre senzori.

smartwatch lux Elvetia 1

  Desi sunt prezentate ca smartwatch-uri de lux, produsele elvetienilor nu vor fi fabricate din aur si nu vor avea pietre pretioase, in schimb vor avea mecanismele elvetiene atat de apreciate. Practic vorbim despre ceasuri normale care au senzori de fitness implementati, un brand puternic in spate si un pret pe masura numelui companiilor care le sustin. Acestea fiind spuse, elvetienii nu au pornit lupta cu Apple Watch cu cele mai puternice produse care putea fi dezvoltate de catre ei, asa ca e putin probabil ca ele sa afecteze in vreun fel vanzarile viitorului ceas Apple.

smartwatch lux Elvetia 2

 

smartwatch lux Elvetia 3