Prima Pagina Apple Watch Tim Cook este convins ca Apple Watch ne va convinge sa purtam...

Tim Cook este convins ca Apple Watch ne va convinge sa purtam un ceas

Tim Cook Apple Watch Londra

  Tim Cook ne-a anuntat astazi, in premiera, ca Apple Watch va inlocui cheile masinilor prin aplicatii dedicate care vor permite inchiderea, deschiderea sau controlarea altor functii ale acestora. Informatiile au venit printr-un intereviu acordat publicatiei The Telegraph din Londra, CEO-ul Apple fiind saptamana aceasta intr-un “tur de forta”, vizitand nu mai putin de 3 tari de pe glob. In Londra el a vizitat cel mai proeminent Apple Store din tara si a promovat Apple Watch pentru presa locala, viitorul ceas Apple urmand a fi prezentat in cursul zilei de 9 martie, lansarea putand avea loc la inceputul lunii aprilie.

I’m now so used to getting all my notifications and all my messages. It’s so incredible just to do this. He did such a great job with the design. It’s beautiful. We’ve never sold anything as a company that people could try on before.

  Pentru ca Apple Watch este atat de important, Tim Cook a discutat despre functiile viitorului produs, fiind increzator in faptul ca el va convinge oamenii sa poarte din nou ceasuri, mai ales unele inteligente. Tim Cook spune ca este grozav sa ai toate notificarile importante direct pe ceas, ca design-ul conceput de catre Jony Ive este grozav si ca Apple trebuie sa reinventeze experienta din magazine pentru a-l vinde. Cook a afirmat ca Apple nu a creat vreodata un produs pe care oamenii sa il poata incerca in magazine inainte de a il cumpara, Apple Store-urile avand nevoie de o schimbare a design-ului pentru a permite acest lucru.

  Apple a gandit Apple Watch ca un dispozitiv ce ar trebui sa fie indispensabil pentru utilizatori, insa cu o autonomie de doar o zi, obiectivul lor s-ar putea indeplini mai greu. Chiar si asa, Apple Watch se anunta a fi un smartwatch grozav si daca preturile alese de APple vor fi potrivite, atunci el va genera si vanzari pe masura.

 • Sheggy48

  Da, clar pe cine păcălește el ?

 • sebastian

  Autonomia ar trebui sa fie in 2 trepte: activ o zi (toate functiile) pasiv o luna cu functii care consuma putin

 • tswhite

  Da bine, eu nu renunț la Tissot’ul meu t-race 😀

 • Alex

  Ati innebunit toti in ceasuri :)) alea de la gara si de la telefon nu va mai ajung :))

 • crixalis

  Raman la g shock-ul meu (gravity defier) solar si atomic. Nu numai ca are toate functiile unui ceas cronograf dar am si orice ora pe glob din 2 buoane cu sincronizare automata ora iarna/vara. Si este solar.

 • viorelgn

  Nu renunt la Rolex pentru asa ceva.

 • maricel

  TOM poponaru o sa cumpar ceasu dupa doua deceni sa nu te mai lafaesti in profituri pe spatele altora