Google va rivaliza Apple Campus 2 cu un proiect propriu

  Apple construieste Apple Campus 2 e mai bine de un an de zile in Cupertino si vorbim despre cel mai modern campus al unei companii IT din SUA, peste 3 miliarde de dolari fiind investite in amenajarea sa. Pentru ca vorbim despre un campus ultra-modern si extrem de interesant pentru un numar mare de persoane, cei de la Google s-au gandit sa creeze un proiect propriu pentru un campus ce va fi construit in North Bayshore. Spre deosebire de Apple, campusul celor de la Google este gandit pentru a avea la baza o idee mult mai moderna si mult mai greu de pus in practica.

  Mai exact, Google intentioneaza sa creeze structuri mari ale caror forma sa poate fi schimbata si care sa poata fi mutate rapid intr-o locatie si alta fara schimbari majore. Ideea celor de la Google este extrem de interesanta, iar eu va recomand sa urmariti clipul video de mai sus pentru a afla tot ceea ce are Google de spus.

Google Campus modern

Google Campus modern 1

Google Campus modern 2

Google Campus modern 3

Google Campus modern 4

Google Campus modern 5

Google Campus modern 6

Google Campus modern 7

Google Campus modern 8

Articolul precedentHTC ONE M9 – LIVE STREAM pentru prezentare
Articolul următorApple Watch va fi prezentat intr-o cladire speciala
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.