Apple Watch va fi prezentat intr-o cladire speciala

Apple Watch cladire

  Prezentarea Apple Watch din 9 martie va fi transmisa in direct si dupa cum e normal dupa aparitia unui asemenea produs, compania Apple le va oferi jurnalistilor prezenti la eveniment posibilitatea de a testa viitorul sau smartwatch. In luna septembrie a anului trecut Apple a construit o cladire speciala pentru a prezenta iPhone 6 si iPhone 6 Plus in urma prezentarii oficiale, iar acum procedeaza exact la fel cu Apple Watch. Apple organizeaza evenimentul Spring Forward, dedicat prezentarii Apple Watch, pe 9 martie la yerba Buena Center of the Arts in San Francisco, iar langa cladirea principala a construit inclusiv o cladire secundara pe care o vedeti in aceste imagini.

  Apple are o echipa de securitate angajata pentru a tine curiosii departe de noua sa cladire si dupa cum puteti vedea, ea este similara cu cea construita in septembrie pentru prezentarea celor doua iPhone-uri. Diferenta principala dintre ele sta in faptul ca acum cladirea este mult mai mica in dimensiuni, insa ea va putea gazdui zeci de Apple Watch-uri si zeci de jurnalisti interesati sa le testeze. In trecut Apple folosea camerele din interiorul Yerba Buena Center pentru prezentari, acestea fiind suficient de spatioase pentru a gazdui fara probleme presa, insa acum compania Apple lucreaza intr-un mod diferit, deci probabil va pregati un mod inedit de a prezenta Apple Watch.

  Prezentarea Apple Watch o vom putea vizualiza in direct si in 9 martie va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce ne va anunta compania Apple!

Apple Watch cladire 1

Apple Watch cladire 2

Apple Watch cladire 3

1 COMENTARIU