HTC ONE M9 – LIVE STREAM pentru prezentare

https://www.youtube.com/watch?v=BWhM_oHr558

  HTC ONE M9 va fi prezentat in cursul zilei de maine de catre compania HTC in cadrul unei conferinte care va avea loc in Barcelona cu doar cateva zile inaintea inceputului Mobile World Congress 2015. Maine la ora 17:00, ora Romaniei, cei de la HTC vor prezenta lumii intregi terminalul HTC ONE M9, cu doua ore si jumatate inainte ca rivalul sau major sa fie prezentat. Ieri am vazut primele imagini oficiale cu HTC ONE M9 si in mare stim deja cum va arata terminalul, ce specificatii va avea si unele dintre noile functii.

  V-am spus ca puteti vedea un STREAM LIVE cu prezentarea Samsung Galaxy S6 deoarece si cei de la Samsung sunt interesati sa adune cat mai mult interes, aceasta conferinta fiind programata pentru ora 19:30. Prezentarea acestor doua smartphone-uri importante in aceeasi zi va lasa, dupa parerea mea, HTC ONE M9 in umbra rivalului conceput de catre Samsung, insa probabil taiwanezii si-au asumat acest lucru.

Articolul precedentiPhone 6S – numele si o functie noua confirmate
Articolul următorGoogle va rivaliza Apple Campus 2 cu un proiect propriu
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.