Prima Pagina HTC One M9 HTC ONE M9 – LIVE STREAM pentru prezentare

HTC ONE M9 – LIVE STREAM pentru prezentare

  HTC ONE M9 va fi prezentat in cursul zilei de maine de catre compania HTC in cadrul unei conferinte care va avea loc in Barcelona cu doar cateva zile inaintea inceputului Mobile World Congress 2015. Maine la ora 17:00, ora Romaniei, cei de la HTC vor prezenta lumii intregi terminalul HTC ONE M9, cu doua ore si jumatate inainte ca rivalul sau major sa fie prezentat. Ieri am vazut primele imagini oficiale cu HTC ONE M9 si in mare stim deja cum va arata terminalul, ce specificatii va avea si unele dintre noile functii.

  V-am spus ca puteti vedea un STREAM LIVE cu prezentarea Samsung Galaxy S6 deoarece si cei de la Samsung sunt interesati sa adune cat mai mult interes, aceasta conferinta fiind programata pentru ora 19:30. Prezentarea acestor doua smartphone-uri importante in aceeasi zi va lasa, dupa parerea mea, HTC ONE M9 in umbra rivalului conceput de catre Samsung, insa probabil taiwanezii si-au asumat acest lucru.

 • alex alexandru

  Un terminal destul de frumos atata ca are android…o sa vizionez prezentarea sper sa nu fie ca la samsung(jumate de ora concert sau altele plus partea aia cu un om care scoate mandru telefonul din buzunar)

 • tswhite

  :))

 • amfetamin

  A apărut deja un clip cu hands on cu el!!!
  http://youtu.be/fRnE6v4QBy4

 • Srb

  prezentarea video este pe exact aceeasi idee ca iphone 5c

 • alex alexandru

  @srb stiam eu ca am mai vazut aia undeva:))