iPhone-ul unui barbat explodeaza, impune spitalizarea

iPhone 5C explodat

  De-a lungul anilor am vazut o multitudine de incidente care implica terminale iPhone explodate, iar astazi vorbim despre unul nou care a impus spitalizarea unui barbat timp de 10 zile. In imaginea de mai sus aveti un terminal iPhone 5C care a luat foc in buzunarul pantalonilor unui barbat, topind carcasa de protectie si pielea piciorului barbatului. Conform medicilor, barbatul a suferit arsuri de gradul 3 pe picior in urma incidentului si a necesitat spitalizarea timp de 10 zile, deci vorbim despre un caz grav.

A cellphone suddenly explodes in a man’s pocket on Long Island, giving him second- and third-degree burns. The burns were so severe that he was hospitalized in a burn unit for more than a week. His iPhone was in his pocket on Valentine’s Day when he says it spontaneously exploded, just moments after he and his brother arrived at their cousin’s wake.

  In baza incidentilor care au avut loc in trecut, se pare ca este vorba despre o baterie care a explodat in terminal si a generat intregul incident, unele baterii ale iPhone-urilor generand probleme de acest gen. Problema in acest caz este ca terminalul iPhone 5C a generat o caldura atat de mare incat a indoit si carcasa de metal care il proteja, deci daca nu ar fi existat ea, arsurile ar fi fost mult mai mari. Din pacate unele baterii ale smartphone-urilor genereaza explozii de acest gen in timpul purtarii telefoanelor mobile de catre utilizatori, iar o rezolvare nu exista.

  Partea buna a nefericitei intamplari este ca situatiile de acest gen se intampla foarte rar, extrem de putine terminale din zecile de milioane vandute arzand din senin.