Simple Windows 7 – o tema Windows pentru iOS

Simple Windows 7

  Daca detineti un iPhone, dar sunteti totusi un fan al interfetei Windows create de catre Microsoft, ei bine am astazi pentru voi tema Simple Windows 7 care va ofera posibilitatea de a aduce acea experienta partial in iOS 8. In imaginea de mai sus puteti vedea schimbarea pe care o propune tema Simple Windows 7 pentru iDevice-urile noastre, ea aducand un design complet nou pentru ecranul principal de aplicatii al sistemului de operare. Iconitele native ale aplicatiilor vor fi inlocuite cu iconitele aplicatiilor WIndows 7, in timp ce dock-ul va fi modificat pentru a semana cu cel al OS X-ului.

Custom Windows 7 theme with a dock, icons, and a wallpaper.

  Simple Windows 7 este disponibila pentru descarcare gratuita din repo-ul ZodTTD & MacCiti al Cydia, dar din pacate nu aduce modificari pentru interfata aplicatiilor.

Articolul precedentiPhone-ul unui barbat explodeaza, impune spitalizarea
Articolul următorSolstice – o tema eleganta pentru iOS 8
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.