Samsung Galaxy S6 – apare in cele mai clare imagini

  Am vazut pana acum diverse imagini cu Samsung Galaxy S6, insa in acest articol veti vedea cea mai clara prezentare a viitorului produs al companiei americane. Multumita omului care ne-a aratat ca iPhone 6 Plus se indoaie avem ocazia de a vedea si cele mai clari imagini cu Samsung Galaxy S6 si design-ul ales pentru el. Imaginea de mai jos ne arata ca Samsung Galaxy S6 seamana atat de bine cu iPhone 6 nu doar in ceea ce priveste carcasa, ci si in ceea ce priveste imbinarea marignilor laterale ale panoului fronta cu carcasa.

  Practic Samsung a reusit sa produca un  Samsung Galaxy S6 un terminal cu un design foarte frumos, elegant, insa din pacate el are la baza inspiratia din produsele companiei Apple. Din fericire pot spune ca Samsung reuseste sa aduca in 2015 pe piata un Samsung Galaxy S6 care arata bine, arata premium si va atrage interesul multor utilizatori de pe glob. Din pacate trebuie sa recunoastem ca Samsung Galaxy S6 nu este un produs cu design original al Samsung, multe elemente fiind preluate de la iPhone 6, dar asta va conta mai putin pentru cei care il cumpara.

Samsung Galaxy S6 design frontal

Samsung Galaxy S6 design carcasa

18 COMENTARII

  1. Intotdeauna m-am amuzat pe seama celor care se cearta de parca ar fi companiile mamelor lor si ei defapt isi rod unghiilea si fac foame cu smartphone in buzunare

  2. Copie sau nu,conteaza utilizatorul ce primeste,ne bucuram sa avem de unde alege produse foarte bune,restul se rezolva in instanta,sau nu….

  3. Lol ga gashka de hateri Samsung pe aici!
    Are butoanele de volum pe o parte= copie Apple!!!!
    pai ce sa inteleg, ca doar LG G2 Si G3 nu sunt copii apple?
    Are camera pe spate, clar copiat de la Apple si,acest feature.
    Are senzorul de amprenta integrat in butonul home , uaaau sigur copie Apple.
    Adica de domle daca apple pune difuzorul deasupra ecranului pe centru nu tre sa mai puna nimeni difuzorul acolo de teama sa nu ii dea Apple in judecata? Si zaone vede chestii de pe iphone doar la Samsung, asta clar se numeste atitudine de hater.
    P,S.: Am detinut samsung ,acum detin nexus 5 si am si un ipad air deci s
    am idee cum se misca mai multe device-uri.

  4. Pe lângă designul care să zicem că este discutabil. O fi copiat, nu o fi.. Mai interesant este de văzut ce părere o să aibă fanii Samsung când nu vor mai putea socate capacul spate și implicit bateria telefonului. Lucru cu care majoritatea posesorilor se mândresc și dau peste ochi celor cu Apple. Lipsa cardului SD cum o să fie?.. Multe modificări..

  5. Mai rămânea să zici ca ecranul curbat de la edge e tot ideea Apple.
    Hai sa recunoaștem ca a depășit i6 la toate capitolele.

  6. Cu ce a depasit iPhone 6? iPhone nu are competitor deocamdata din cauza sistemului de operare. Orice fel de smartphone iese pe piata, cu ecran in valuri, cu 16gb ram, 32 core de procesor, etc, atata timp cat ruleaza Android-ul patetic de azi, nu are cum sa depaseasca iPhone-ul. Am Z3 si iPhone 6. Z3 are 3gb ram fata de 1 al iPhone si 2,5 cuad core fata de 1,4 dual core. Cu toate astea, Z3 nu e de 3-4 ori mai rapid decat iPhone 6. Camera de 20mpx a Z3 scoate niste poze aproape identice cu cele scoase de 8mpx a iPhone.

  7. E frumos pt ca seamana cu un iphone . Pana acum cei de la samsung au scos pe piata doar bucati de plastic. S6 chiar imi place cum arata .