Samsung Galaxy S6 – apare in cele mai clare imagini

  Am vazut pana acum diverse imagini cu Samsung Galaxy S6, insa in acest articol veti vedea cea mai clara prezentare a viitorului produs al companiei americane. Multumita omului care ne-a aratat ca iPhone 6 Plus se indoaie avem ocazia de a vedea si cele mai clari imagini cu Samsung Galaxy S6 si design-ul ales pentru el. Imaginea de mai jos ne arata ca Samsung Galaxy S6 seamana atat de bine cu iPhone 6 nu doar in ceea ce priveste carcasa, ci si in ceea ce priveste imbinarea marignilor laterale ale panoului fronta cu carcasa.

  Practic Samsung a reusit sa produca un  Samsung Galaxy S6 un terminal cu un design foarte frumos, elegant, insa din pacate el are la baza inspiratia din produsele companiei Apple. Din fericire pot spune ca Samsung reuseste sa aduca in 2015 pe piata un Samsung Galaxy S6 care arata bine, arata premium si va atrage interesul multor utilizatori de pe glob. Din pacate trebuie sa recunoastem ca Samsung Galaxy S6 nu este un produs cu design original al Samsung, multe elemente fiind preluate de la iPhone 6, dar asta va conta mai putin pentru cei care il cumpara.

Samsung Galaxy S6 design frontal

Samsung Galaxy S6 design carcasa

Articolul precedentSamsung a copiat castile Apple in Samsung Galaxy S6 ?
Articolul următoriPhone-ul unui barbat explodeaza, impune spitalizarea
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.