Prima Pagina Samsung Galaxy S6 Samsung a copiat castile Apple in Samsung Galaxy S6 ?

Samsung a copiat castile Apple in Samsung Galaxy S6 ?

Samsung Galaxy S6 casti Apple copiate

  In cursul zilei de ieri imagini cu viitoarele casti ale Samsung Galaxy S6 au aparut pe internet si se pare ca unii sunt de parere ca Samsung a copiat castile Apple EarPods in propriul produs. In imaginea de mai sus puteti vedea o comparatie intre actualele casti Apple EarPods oferite cu iPhone sau iPod Touch-urile si castile Samsung Galaxy S6. In stanga aveti castile pregatite de catre Samsung pentru Samsung Galaxy S6 si in dreapta castile Apple EarPods, asemanarea dintre ele nefiind chiar atat de buna precum si-au imaginat multi jurnalisti.

  Am analizat diverse ale imagini in care erau prezentate castile Samsung Galaxy S6 si castile Apple EarPods, iar asemanarile dintre ele nu sunt chiar atat de evidente nici chiar cu materialul protector de cauciuc aplicat produselor Samsung. Desi v-am spus in repetate randuri pe acest blog despre diversele actiuni de copiere facute de catre Samsung, inclusiv in cazul iPhone 6, de aceasta data vorbim despre o simpla exagerare, din punctul meu de vedere.

 • Sheggy48

  Nici măcar nu seamănă, ce vorbești !

 • alex alexandru

  Deci arată oribil căștile de la samsung

 • Si eu ce am spus in articol ?!

 • EuGeorge

  Sunt urate rau :))

 • dcb

  E ceva “inovator”!!! 😀 haha…

 • tranzistorul

  In audio sunt doua categorii de persoane: cei care cumpara căștile pt ca “arată bine” si cei ce cumpara căștile pt ca ‘suna bine”.
  Prima categorie este cea ce cumpara casti roz pt a se asorta cu bluza si poseta roz.
  A doua categorie sunt cei ce căuta multe review-uri pe internet, sunt cei ce compară și asculta multe casti, sunt cei ce stiu diferenta intre TDH si THD.
  In U.K. un studiu al unei reviste de specialitate HiFi arată ca doar 6% dintre posesorii de smartphone-uri sunt interesați si cauta pe internet specificatiile si curba de raspuns de la căștile lor , cam asta e procentul de pasionati …
  Sa inteleg ca articolul e scris doar pt cei ce ii interesează aspectul exterior si designul?
  Interesant era de scris un articol în care sa se demonstreze ca respectivele casti se aud mai bine sau mai prost decat cele de la Apple…

 • Claudiu

  Mate majoritatea caută sa îmbine plăcutul cu utilul.

 • Mihai

  Mie personal asemănarea mi se pare clară. Samsung folosid un artificiu ieftin, ca și în cazul S6. Mici modificări să nu fie copie 1:1. Dar oricum nu cred că mai miră pe cineva faptul să Samsung este foarte original.

 • mih

  audiofili nu asculta orice la asemenea casti, pina si inear are un virf, dar asta este alta discutie.