Samsung Galaxy S6 – cititor de amprente imbunatatit pentru o experienta mai buna

Samsung Galaxy S6 cititor amprente

  Samsung Galaxy S6 a fost anuntat in cursul zilei de ieri si vine cu o multitudine de noutati extrem de interesante, inclusiv cu imbunatatiri pentru cititorul de amprente implementat in butonul Home. Daca in vechile terminale Samsung Galaxy era necesara tragerea degetului peste butonul Home pentru a scana o amprenta la inregistrare si deblocare, ei bine in Samsung Galaxy S6 lucrurile sunt diferite. Pentru noul terminal compania Samsung a implementat un nou cititor de amprente care scaneaza degetele noastre prin simpla plasare a lor deasupra butonului Home, exact precum se intampla in cazul iPhone-urilor.

  Procedura face blocarea si deblocarea Samsung Galaxy S6 mult mai usoara decat in cazul vechillor modele ale smartphone-urilor de top ale companiei Samsung, coreenii ascultand plangerile utilizatorilor. Desi butonul Home este mai mic decat cel al iPhone-urilor, Samsung Galaxy S6 inregistreaza totusi toata suprafata unui deget pentru autentificare, necesitatea de a trage degetul peste buton fiind eliminata. Avand in vedere ca metoda de scanare a amprentelor utilizata in iPhone-uri s-a dovedit a fi cea mai intuitiva si eficienta, era normal ca Samsung sa ofere ceva similar in terminalele sale.

  Amprenta scanata cu Samsung Galaxy S6 poate fi utilizata nu doar la deblocarea terminalelor, ci si la autorizarea de achizitii, accesarea de informatii din aplicatii sau chiar autorizarea platilor prin Samsung Pay.