Samsung Galaxy S6 vs iPhone 6 Plus – comparatia stabilizatorului optic de imagine

  iPhone 6 Plus este primul si, deocamdata, singurul iPhone care are disponibil un stabilizator optic de imagine pentru inregistrare de clipuri video sau poze in miscare in conditii cat se poate de bune. Samsung Galaxy S6 vine cu o noua camera si software mai bun pentru ea, astfel ca trebuia facuta o comparatie intre stabilizatorul sau optic de imagine si cel al iPhone 6 Plus. In clipul video de mai sus aveti facuta aceasta comparatie, ea demonstrandu-ne faptul ca terminalul celor de la Samsung se descurca mult mai bine din acest punct de vedere.

  Pentru ca nu vorbim despre un test facut in cele mai bune conditii, nu trebuie sa privim acest rezultat ca fiind sigur, cel putin deocamdata, insa se pare ca Samsung a reusit din nou sa intreaca Apple.

5 COMENTARII

  1. ha, ha, ha… ha, ha, ha… ce caterinca proasta, pacat ca nu e 1 aprilie… ha, ha, ha… cine a facut chestia asta? era retard, oligofren, paraplegic? ce dracului mai, o imagine se misca vertical, si una axial… ha, ha, ha… ce-a inceput sa ma distreze acest duel GS6 vs I6P….