Prima Pagina Samsung Galaxy S6 Samsung Galaxy S6 vs iPhone 6 Plus – comparatia stabilizatorului optic de...

Samsung Galaxy S6 vs iPhone 6 Plus – comparatia stabilizatorului optic de imagine

  iPhone 6 Plus este primul si, deocamdata, singurul iPhone care are disponibil un stabilizator optic de imagine pentru inregistrare de clipuri video sau poze in miscare in conditii cat se poate de bune. Samsung Galaxy S6 vine cu o noua camera si software mai bun pentru ea, astfel ca trebuia facuta o comparatie intre stabilizatorul sau optic de imagine si cel al iPhone 6 Plus. In clipul video de mai sus aveti facuta aceasta comparatie, ea demonstrandu-ne faptul ca terminalul celor de la Samsung se descurca mult mai bine din acest punct de vedere.

  Pentru ca nu vorbim despre un test facut in cele mai bune conditii, nu trebuie sa privim acest rezultat ca fiind sigur, cel putin deocamdata, insa se pare ca Samsung a reusit din nou sa intreaca Apple.

 • adrian

  ha, ha, ha… ha, ha, ha… ce caterinca proasta, pacat ca nu e 1 aprilie… ha, ha, ha… cine a facut chestia asta? era retard, oligofren, paraplegic? ce dracului mai, o imagine se misca vertical, si una axial… ha, ha, ha… ce-a inceput sa ma distreze acest duel GS6 vs I6P….

 • Adioff

  Asa trebuie sa iasa ! Sa se bucure si androizii un pic …

 • V.P

  Nu e vorba de bucuria Androizilor , in cazul in care testul este adevarat avem o tehnologie cu mult superioara .

 • Flavi

  http://youtu.be/ZB2PW81jVhg testul este real …aici este între m9 si s6

 • AllexChyu

  superb. persoanele cu parkinson pot acu sa filmeze !!

 • Oancea

  Eu stiam ca astia cu parkinson nu au voie sa filmeze deoarece deruta lumea, crezand ca e cutremur!