Prima Pagina Google Android Wear compatibil cu iPhone este pregatit de Google

Android Wear compatibil cu iPhone este pregatit de Google

Android Wear iPhone

  Android Wear este sistemul de operare pentru smartwatch-uri conceput de catre compania Google, iar unul dintre marile sale lipsuri este incompatibilitatea cu sistemul de operare iOS. Practic orice detinator de iPhone sau iPad nu putea cumpara un smartwatch cu Android Wear pentru a-i interconecta cu dispozitivul sau, insa cei de la Google vor corecta problema. Conform unor surse apropiate companiei Google, producatorul american ar avea deja in dezvoltare o versiune a Android Wear care aduce compatibilitate cu iDevice-urile, ea urmand a fi lansata in curand.

  Conform informatiilor furnizate impreuna cu acest anunt, compania Google ar intentiona sa lanseze actualizarea in cadrul Google I/O-ului care va avea loc la sfarsitul acestei luni in SUA. Miscarea facuta de catre Google vine pe fondul unei mari dorinte a utilizatorilor de a isi conecta smartwatch-urile Android Wear la iPhone-uri, Google putand avea mult de castigat de pe urma implementarii compatibilitatii. Avand in vedere ca unii fani Apple nu vor cumpara Apple Watch, platforma Android Wear s-ar putea dovedi a fi ideala pentru ei, daca va oferi interconectabilitate cu iPhone-urile.

  Acum cateva saptamani v-am prezentat un hack ce permite conectarea Android Wear la iPhone, iar clipul video de demonstrare a inregistrat 300.000 de vizualizari, suficient de mult pentru a motiva Google sa implementeze acest suport.

 • kla

  Uraaaaa, in felul asta putem purta si utiliza si noi ceasuri rotunde!

 • 1amic

  Da,poate asa vand si ei mai multe,ca deocamdata sunt mult prea slabe

 • adrian

  faptul ca or sa functioneze si pe android, si pe ios e un plus… si banuiesc ca nu vor fi la pretul lui AW… deci nu e loc de rautate, ci doar un plus pentru utilizatorii

 • Iulius

  Trebuiau sa se gandeasca mai repede!Acum vor avea concurenta de la apple !

 • Master89

  Au asteptat special pentru a taia elanul vanzarilor AW

 • chatagra

  In sfarsit o veste buna … De mult imi doream un moto 360 dar nu aveam de gand sa trec la android ..

 • Cosmin

  Google I/O are loc in data de 28 Mai.

 • unu

  Poti sa il folosesti si fara Android. Moto 360 are o gramada de functii care nu necesita conectarea la smartphone. Iti trebuit un smartphone cu Android doar ca sa instalezi aplicatiile pe ceas, dar pentru asta “suni un prieten”.

 • Pingback: Iata cum conectezi Moto 360 la iPhone (Video) | iDevice.ro()