Apple Watch este premiat de forumul international pentru design

Apple Watch premiu design

  Design-ul Apple Watch a fost laudat de catre un numar foarte mare de experti in dezvoltarea de ceasuri sau de catre designeri, iar acum produsul a castigat un premiu pentru design chiar inainte de a fi lansat. Cei de la forumul international pentru design au acordat premiul de aur pentru Apple Watch-ul car eurmeaza sa fie prezentat pe 9 martie de catre Apple si lansat in cursul lunii viitoare. Conform organizatiei, Apple Watch este deja considerat ca fi un produs iconic pentru compania Apple, design-ul sau motivand competitorii Apple sa il imite intr-o anumita masura, asa cum am vazut ieri cu Pebble Time Steel.

The idea of combining classic materials such as leather and metal with state-of-the-art technology to create a very individual fashion accessory has resulted in a delightful product offering a holistic user experience. The Apple Watch scores highly for each design detail and is an altogether extraordinary piece of design. For us, it is already an icon.

  Reprezentantii forumului international pentru design sustin ca ideea de a combina pielea cu metalul si tehnologia de inalta generatie pentru a crea un accesoriu vestimentar personalizabil a rezultat intr-un produs incantator. Mai mult decat atat, Apple Watch ofera o experienta grozava, produsul primind note foarte bune pentru design-ul total, Jony Ive pierzand foarte multe nopti pentru a-l aduce la starea actuala. Premierea Apple de catre forumul international pentru design face parte dintr-o lunga lista de premii acordate produselor Apple de-a lungul timpului, aproape fiecare dintre ele primind cate unul.

  Neobisnuita este totusi premierea ceasului Apple inainte ca el sa fie oficial lansat pe piata, insa din moment ce compania americana a oferit toate detaliile sale cu multe luni in urma, probabil putini sunt uimiti.

  Nu uitati ca pe 9 martie va astept aici pentru a discuta despre tot ceea ce ne va prezenta Apple in legatura cu Apple Watch si nu numai.