Prima Pagina WhatsApp Messenger WhatsApp Messenger – o actualizare a fost lansata

WhatsApp Messenger – o actualizare a fost lansata

WhatsApp Messenger actualizare

  WhatsApp Messenger, aplicatia celei mai mari retele de mesagerie text de pe glob, a fost actualizata in cursul noptii trecute de catre compania WhatsApp, ea aducand pentru noi o schimbare ce probabil se va dovedi a fi importanta. Mai exact, noua versiune a aplicatiei rezolva diverse probleme de functionare ale versiunilor anterioare, astfel ca daca ati intampinat probleme in folosirea zilnica a apicatiei, atunci acum lucrurile ar trebui sa revina la normal. Din pacate WhatsApp Messenger pentru iPhone ramane in continuare incompatibil cu WhatsApp Web, dar in acest articol v-am explicat cum puteti activa WhatsApp Web pe iPhone.

 • Bug fixes.

  WhatsApp Messenger este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA in App Store, ea avand peste 700 de milioane de utilizatori activi lunar.

 • Boby67

  cu aceasta actualizare a disparut telefonul din coltul dreapta sus prezent in versiunea anterioara!
  Off topic:primesc notificarile dar cand deschid aplicatia nu apare articolul! Am reinstalat aplicatia dar tot asa merge! Iphone 5S/8.1.3

 • Alexandru

  Ce sa intamplat cu aplicatia iDevice? Primesc notificare si insigna pe pictograma, dar cand intru in aplicatie nu arata nimic nou. Acum sunt pe versiunea web!!

 • alex alexandru

  Si la mine a dispărut aia din whatsapp

 • adrian

  Oare de ce a disparut telefonul???

 • Claudiu

  Mda Whatsapp… Ma asteptam sa primesc si posibilitatea dea a utiliza whatsapp si pe browser.