Apple Watch – iata cum se asteapta Apple sa il folosesti

Apple Watch Edition din aur

  Apple Watch va fi prezentat pe 9 martie de catre compania Apple, iar daca erati curiosi sa aflati cum a fost gandit software-ul ce va rula pe viitorul smartwatch, ei bine astazi aflam detalii extrem de importante. Conform unor surse din cadrul Apple, compania americana nu doreste ca utilizatorii sa petreaca mai mult de 10 secunde uitandu-se la informatii pe ecranul Apple Watch de fiecare data cand ele apar. In aceasta idee, aplicatiile pentru Apple Watch au fost special gandite pentru a afisa informatii sumare pentru perioade scurte de timp, totul pentru a nu ne deranja des si mult.

  Separat se pare ca software-ul pentru Apple Watch a fost intr-un asa fel gandit incat el utilizeaza GPS-ul si alti senzori pentru a ascunde anumite informatii in functie de locatie, timpul zilei, etc. Un exemplu bun ar fi ascunderea notificarilor privind unele email-uri pana in momentul in care ajungem acasa, totul pentru a conserva autonomia bateriei si a nu ne deranja prea tare. Apple spera ca afisarea nu foarte deasa si scurt a informatiilor pe ceas va tine autonomia la un nivel ridicat si nu va deranja utilizatorii din ceea ce fac ei in viata de zi cu zi.

  Separat de acestea, compania Apple nu se asteapta ca secretele Apple Watch sa ramana departe de atentia presei pana in 9 martie, asta in ciuda masurilor de securitate extreme. Se pare ca laboratorul in care este devoltat Apple Watch nu are conexiune la internet, inginerii fiind atent verificati la intrare si la iesire.   Luni Apple va prezenta Apple Watch intr-o conferinta dedicata care va incepe la ora 20:00 si va astept atunci sa discutam despre tot ceea ce va anunta compania.