Prima Pagina aplicatii Apple Watch – iata cum se asteapta Apple sa il folosesti

Apple Watch – iata cum se asteapta Apple sa il folosesti

Apple Watch Edition din aur

  Apple Watch va fi prezentat pe 9 martie de catre compania Apple, iar daca erati curiosi sa aflati cum a fost gandit software-ul ce va rula pe viitorul smartwatch, ei bine astazi aflam detalii extrem de importante. Conform unor surse din cadrul Apple, compania americana nu doreste ca utilizatorii sa petreaca mai mult de 10 secunde uitandu-se la informatii pe ecranul Apple Watch de fiecare data cand ele apar. In aceasta idee, aplicatiile pentru Apple Watch au fost special gandite pentru a afisa informatii sumare pentru perioade scurte de timp, totul pentru a nu ne deranja des si mult.

  Separat se pare ca software-ul pentru Apple Watch a fost intr-un asa fel gandit incat el utilizeaza GPS-ul si alti senzori pentru a ascunde anumite informatii in functie de locatie, timpul zilei, etc. Un exemplu bun ar fi ascunderea notificarilor privind unele email-uri pana in momentul in care ajungem acasa, totul pentru a conserva autonomia bateriei si a nu ne deranja prea tare. Apple spera ca afisarea nu foarte deasa si scurt a informatiilor pe ceas va tine autonomia la un nivel ridicat si nu va deranja utilizatorii din ceea ce fac ei in viata de zi cu zi.

  Separat de acestea, compania Apple nu se asteapta ca secretele Apple Watch sa ramana departe de atentia presei pana in 9 martie, asta in ciuda masurilor de securitate extreme. Se pare ca laboratorul in care este devoltat Apple Watch nu are conexiune la internet, inginerii fiind atent verificati la intrare si la iesire.   Luni Apple va prezenta Apple Watch intr-o conferinta dedicata care va incepe la ora 20:00 si va astept atunci sa discutam despre tot ceea ce va anunta compania.

 

 • jesu

  Si atunci ce sens mai are Apple Watch , daca nu iti arata nici email-urile ? Apple are un dar de a castra orice system de operare de dragul pastrarii resurselor . iOS nu face multitasking iar Apple Watch nu arata notificari si nu are senzori biometrici . lol

 • Julian

  Eu mi-as dori sa aibe un player independent de iPhone si o memorie de min.16GB.

 • Costin

  la apple watch 2 o sa afiseze si ora …din cinci in cinci minute sa nu se consume bateria

 • Ari

  @Costin:tare!

 • Marian

  Jesu,privind notificările,intri frumușel acolo in setări si faci ce vrei cu ele.Pentru tantalai uneori este o problema pe care Apple nu o poate rezolva niciodată.

 • RaduD

  @Costin : pe principiul “Nu sunati, ies eu din cand in cand!”…!

 • jesu

  Marian – nu ai inteles – Apple o sa-ti spuna de ce notificari ai nevoie – e politica lor specifica pt tantalaii care le utilizeaza produsele . Eu nu ma mai numar printre ei de destui ani .

 • EuGeorge

  Deci…iti cumperi un smartwatch ca sa-ti arate motificarile de pe telefon,dar acesta nu-ti va arata notificarile de pe telefon decat cand considera el a.i. sa nu ramai fara baterie.
  Nu ar fi fost mai usor sa implementeze o baterie mai buna care sa tina mai mult?adica cum au toti de pe piata?

 • Costin

  nu e mai usor,e mai scump si nu mai iese profit mare 😀

 • Costin

  eu din ce am citit pe aici,acest ceas nu afiseaza ora in pemanenta,ceva in genul screensaver.de fiecare data cand vrei sa vezi cat e ora o sa trebuiasca sa apesi pe rotita aia mica si desteapta