Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge ar avea o problema majora cu ecranul (Video)

  Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge ar avea o problema serioasa a ecranelor conform unei publicatii asiatice, aceasta prezentand in clipul video de mai sus presupusul defect care ar putea genera un scandal serios. Conform publicatiei asiatice, marginile ecranelor celor doua terminale nu ar inregistra deloc atingerile, sau le-ar inregistra intr-o maniera redusa, Samsung Galaxy S6 fiind cel mai afectat. Problema a fost descoperita pe unitatile de test oferite de catre compania Samsung in cadrul Mobile World Congress 2015, deci nu se stie daca ea este una permanenta.

Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge – problema majora a ecranelor ?

Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge problema ecran

  Aceasta presupusa problema a Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge ar fi, aparent, una hardware si nu software, iar de aici se speculeaza ca producatorul nu ar putea-o rezolva pana in momentul lansarii. Avand in vedere ca Samsung Galaxy S6 Edge are un ecran curbat care are diverse functii accesibile prin gesturi efectuate pe marginea sa, va fi interesant de vazut cum vor reactiona utilizatorii. Daca Samsung va reusi sa rezolve aceasta presupusa problema in luna care ne desparte de lansarea terminalelor, atunci nu vom vedea clipuri video de acest gen, insa daca ea este reala si va ramane, atunci lucrurile vor fi complicate.

Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge problema ecran 1

  Anual smartphone-urile lansate de catre diverse companii pe piata prezinta diverse probleme pentru utilizatori, iar iPhone-urile companiei Apple nu au fost vreodata o exceptie, asa ca nici Samsung nu “scapa”. Avand in vedere ca Samsung este un producator de ecrane, daca problema este reala, atunci ma astept ca Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge sa nu fie lansate cu un defect de acest gen pe piata. Acestea fiind spuse, ‪Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge vor fi lansate oficial pe data e 10 aprilie pe piata si atunci vom afla daca aceasta problema este reala, sau reprezinta doar o exagerare a unor jurnalisti.