Apple Watch are port Lightning inclus pentru testare

Apple Watch 100.000 aplicatii

  Apple Watch va fi prezentat pe 9 martie de catre compania Apple si astazi avem ocazia de a afla cateva detalii noi cu privire la modul in care compania Apple testeaza dispozitivul cu partenerii sai. Conform unor oameni din interiorul companiei, prototipurile Apple Watch testate de catre Apple contin un port Lightning care permite conectarea angajatilor in vederea verificarii si testarii. Apple a ascuns portul Lightning intr-unul dintre locasele in care sunt conectate bratarile, astfel ca unii au speculat faptul ca el va permite conectarea de bratari inteligente.

The reason I ask is that the Apple Watch has a port that the company has yet to show off. It’s being used for diagnostics and direct access to the Watch operating system, but it’s feasible that could be used to connect accessories in the future.

  In ciuda acestui lucru, se pare ca Apple a intentionat doar sa testeze Apple Watch pentru a diagnostica eventuale probleme si a implementa functii noi, portul Lightning urmand a fi scos din produsul final. Desi portul este revesibil si in viitor ar putea permite conectarea de bratari inteligente cu module care ar putea implementa functii noi, in 2015 acesta nu va fi cazul folosirii sale. V-am spus ca sunt placut impresionat de ceea ce ofera Pebble in Pebble Time cu bratarile ce contin module cu diverse componente si se pare ca Apple Watch va oferi ceva similar intr-un viitor nu foarte indepartat.

  Nu uitati ca luni va astept pe iDevice.ro incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa prezinte compania Apple!