Apple extinde programul de inlocuire al bateriilor pentru iPhone

iPhone 5 inlocuire baterie

  Anul trecut compania Apple a initiat un program de inlocuire al bateriilor iPhone 5, compania americana incercand sa corecteze o problema care forta utilizatorii sa isi inlocuiasca bateriile ce nu ofereau aceeasi autonomie a bateriei. Doar anumite unitati din loturi speciale fac parte din acest program si desi el trebuia sa fie incheiat anul acesta, compania Apple a anuntat extinderea sa pana in cursul anului viitor. Terminalele iPhone 5 afectate au fost comercializate in perioada 2012 – ianuarie 2013, astfel ca Apple a promis inlocuirea gratuita timp de 3 ani de zile, perioada expirand la inceputul acestui an.

Apple a stabilit că un procentaj foarte mic de dispozitive iPhone 5 pot manifesta brusc o durată mai mică de funcţionare a bateriei sau necesitatea de încărcare mai frecventă a acesteia. Dispozitivele iPhone 5 afectate au fost vândute în perioada septembrie 2012 – ianuarie 2013 şi corespund unui interval limitat de numere de serie.

  Decizia initiala a fost schimbata cum, astfel ca Apple va accepta terminale cu probleme timp de inca un an de zile, astfel ca daca sunteti afectati, puteti inlocui produsul fara probleme. In aceasta pagina gasiti toate detaliile legate de programul companiei Apple si introducerea seriei terminalului vostru va va spune daca el poate beneficia de inlocuirea gratuita a bateriei sau nu. Desigur ca alte terminale nu intra in program, asa ca nu are rost sa intrebati si daca ati cumparat un iPhone 5 dupa ianuarie 2013 nu are rost sa va chinuiti sa va verificati terminalul.