Prima Pagina iPhone 5 Apple extinde programul de inlocuire al bateriilor pentru iPhone

Apple extinde programul de inlocuire al bateriilor pentru iPhone

iPhone 5 inlocuire baterie

  Anul trecut compania Apple a initiat un program de inlocuire al bateriilor iPhone 5, compania americana incercand sa corecteze o problema care forta utilizatorii sa isi inlocuiasca bateriile ce nu ofereau aceeasi autonomie a bateriei. Doar anumite unitati din loturi speciale fac parte din acest program si desi el trebuia sa fie incheiat anul acesta, compania Apple a anuntat extinderea sa pana in cursul anului viitor. Terminalele iPhone 5 afectate au fost comercializate in perioada 2012 – ianuarie 2013, astfel ca Apple a promis inlocuirea gratuita timp de 3 ani de zile, perioada expirand la inceputul acestui an.

Apple a stabilit că un procentaj foarte mic de dispozitive iPhone 5 pot manifesta brusc o durată mai mică de funcţionare a bateriei sau necesitatea de încărcare mai frecventă a acesteia. Dispozitivele iPhone 5 afectate au fost vândute în perioada septembrie 2012 – ianuarie 2013 şi corespund unui interval limitat de numere de serie.

  Decizia initiala a fost schimbata cum, astfel ca Apple va accepta terminale cu probleme timp de inca un an de zile, astfel ca daca sunteti afectati, puteti inlocui produsul fara probleme. In aceasta pagina gasiti toate detaliile legate de programul companiei Apple si introducerea seriei terminalului vostru va va spune daca el poate beneficia de inlocuirea gratuita a bateriei sau nu. Desigur ca alte terminale nu intra in program, asa ca nu are rost sa intrebati si daca ati cumparat un iPhone 5 dupa ianuarie 2013 nu are rost sa va chinuiti sa va verificati terminalul.

 • amfetamin

  Eu am un iPhone 5,si verificând pe site zice ca nu sunt eligibil. Asta deși pe la 20 si ceva,30 si ceva la suta se Închide subit,iar cand il pun la încărcat începe de la 20-30% sa încarce. Doar outdoor mi se intampla asta,in casa la căldurică n-am stress. Am ceva șansa sa-mi fie înlocuită bateria? Daca nu,cat ar costa la Vox din Timisoara sa-mi schimb bateria contra cost(aproximativ)? Sau exista alte baterii noi pt iPhone? De ex am vz pe un site acumulator de mare capacitate pt iphone 5,ceva in jurul a 2000 si ceva de mah,dar nu prea am încredere in ele,chiar daca imi oferă garantie 6 luni-1 an pt ele.

 • amfetamin

  Am gasit si linkul cu bateria bomba,sper sa ma lase zaone sa-l postez.

 • Nu are rost link-ul, evitati bateriile de genul asta.

 • dominic

  Eu am avut un ip5 eligibil. L am trimiss in service si l au inlocuit fara comentarii

 • Tudor

  Buna ziua am intrat si eu pe site si am introdus seria telefonului spune ca sunt eligibil. NU am achizitionat telefonul de nou si am inlocuit bateria la un service gsm acum 4-5 luni merge bine tine bateria 1 zi si vreo 4-5 ore . Intrebarea mea este : mai pot beneficia de aceasta facilitate ?

 • amfetamin

  Eu zic sa-i montezi bateria inapoi si mergi sa ti-l schimbe gratis,te faci si tu cu o baterie originala noua,ce te costa? Si-ti rămâne si asta pe care o ai acuma de rezerva. Apropo,ce baterie ti-au pus aia de ka service-ul gsm si la ce pret?

 • Tudor

  Am aruncat bateria care o aveam ce mi s-a montat m-a costat 90 lei dar mă ţine destul de bine pe Wi-fi 9-10 ore si pe 3g 4 ore iar in standby o zi jumate pe mesaje si telefon

 • amfetamin

  Am rămas șocat ce prețuri au ăștia de la Vox Timișoara ca sa-mi schimbe un kkt de acumulator la un iPhone 5.
  “Buna ziua.
  Cel mai indicat ar fi sa incepeti cu un restore (conectare la iTunes) sa ii rescrieti softul de la 0 de fabrica.
  Acest lucru rezolva multe impedimente ce tin de partea software inclusiv descarcarea bateriei prematur.
  Ulterior daca nu aveti niciun rezultat, puteti veni sa ii facem un test de baterie in care ne va spune starea ei.
  Daca este defecta sau consumata, pretul de inlocuire cu bateria defecta la schimb este 72 eur + TVA.”
  90€ sa-mi schimbe o baterie de iPhone 5???
  Eu înțeleg ca e iPhone,dar las-o naibii de treaba,ca e mai scumpă ca un baterie Varta sau Bosch pt mașina!