Prima Pagina aplicatii Instagram – o noua actualizare a fost lansata in App Store Romania

Instagram – o noua actualizare a fost lansata in App Store Romania

1

Instagram iconita aplicatie

  Instagram este cea mai populară rețea de photo sharing dedicată utilizatorilor de terminale mobile, ea fiind achiziționată de către compania Facebook cu mai bine de un an de zile în urmă în baza numărului mare de utilizatori activi lunar. Instagram are și o aplicație disponibilă în App Store pentru iDevice-urile noastre, iar în cursul acestei seri ea a fost actualizata, rezolvarea problemelor anterioare ale aplicatiei si imbunatatirea performantelor generale, astfel ca vom putea inregistra poze si clipuri video mai usor fara a intalni binecunoscutele probleme..

  • Bug fixes and performance improvements.

  Aplicația Instagram este deja compatibilă cu iOS 8, iPhone 6 și iPhone 6 Plus, iar în App Store ea este disponibilă pentru DESCĂRCARE GRATUITĂ într-un format compatibil cu iPhone și iPod Touch.

Articolul anteriorApple Watch – optimism scazut cu privire la vanzari
Urmatorul articolSpringSounds permite personalizarea sunetelor in iOS
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.