Prima Pagina CarPlay Volkswagen, Skoda si Audi integreaza CarPlay in masini

Volkswagen, Skoda si Audi integreaza CarPlay in masini

  Volkswagen, Skoda si Audi vor integra CarPlay in automobilele lansate in perioada urmatoare pe piata, reprezentantii companiilor prezente la salonul auto de la Geneva confirmand interesul de a le oferi posesorilor de iPhone-uri acces la acest sistem in masina. In clipul video de mai sus puteti vedea cateva detalii cu privire la modul in care va ajunge CarPlay in automobilele Volkswagen, Skoda si Audi, insa deocamdata nu se stie ce modele il vor avea incorporat. Din pacate nu toate brand-urile vor avea CarPlay in masini in cursul acestui an, unii anuntand un program de lansare care va fi extins si in cursul anului 2016, astfel ca veti mai avea de asteptat.

  Nu se stie deocamdata nici modelele in care CarPlay va fi disponibil, insa este clar ca o masina fara un sistem de navigatie inclus nu va beneficia de acest sistem, astfel ca daca intentionati sa cumparati o masina a unuia dintre producatori, va trebuie sistemul de navigatie. Folosind CarPlay veti putea interconecta iPhone-ul vostru la masina pentru a putea utiliza intr-un mod eficient aplicatiile concepute de catre Apple, dar si datele stocate in terminalele voastre de-a lungul timpului.

 • jesu

  Din pacate ? poate unii nu doresc CarPlay . O sa fie o optiune – probabil activabila sau nu . Si nu toti soferii utilizeaza iPhone .

 • Nu te obliga sa o folosesti.

 • enDer

  Pacat ca nu sunt fac VAG.

 • enDer

  Fan*

 • Adrian

  O veste buna, il tot așteptam.

 • iTu

  merg conectate indiferent de OS(android sau iOS) cine se uita la video intelege cum sta treaba.

 • mircea

  Dar trebuie sa avem bani sa cumparam noile modele. Se pare ca upgrade pe vechile modele ciuciu.