Apple ajuta marile companii sa creeze aplicatii pentru Apple Watch

apple watch curele

  Acum cateva saptamani de zile am aflat ca Apple a invitat dezvoltatori importanti pentru a-i ajuta sa-si dezvolte aplicatiile pentru Apple Watch, totul fiind facut initial in secret in sediul companiei din Cupertino. Informatiile de atunci au fost actualizate acum, astfel ca aflam despre faptul ca Facebook, Twitter, Instagram, Pinteres, BMW si alte companii importante au fost ajutate de Apple sa-si creeze aplicatii pentru Apple Watch. Dezvoltatorii acestor companii au participat la sedinte secrete in Cupertino, ele fiind tinute de catre angajati Apple, dezvoltatorilor fiindu-le permis accesul cu doar un singur obiect din exterior.

  Un mediu de stocare avand codul sursa al aplicatiei era singurul obiect ce putea fi introdus in laboratoarele Apple, insa dezvoltatorii plecau de acolo doar cu cunostintele invatate, fara acele medii de stocare. Dupa imbunatatirea codului si eventuala implementare a unor functii noi, dezvoltatorii erau anuntati ca vor primi codul sursa al noii aplicatii abia in apropierea lansarii noului produs. Practic Apple se teme atat de tare ca informatii confidentiale pot fi preluate de la ea, incat aplica masuri de securitate extreme pentru lansarea unui produs despre care lumea intreaga stie o multitudine de detalii.

  Luni Apple va prezenta Apple Watch intr-o conferinta dedicata care va incepe la ora 20:00 si va astept atunci sa discutam despre tot ceea ce va anunta compania.

1 COMENTARIU