Prima Pagina Apple Watch Apple Watch ar putea avea pana la 64 GB spatiu de stocare

Apple Watch ar putea avea pana la 64 GB spatiu de stocare

Apple Watch albastru

  Dimineata v-am vorbit despre preturile Apple Watch estimate de catre un cunoscut blogger american cu multe cunostinte in cadrul companiei Apple, iar acum de la el aflam cateva detalii in legatura cu potentialul spatiu de stocare pe care l-ar putea avea produsul celor din Cupertino. Conform lui, cei de la Apple ar putea avea 2 strategii in ceea ce priveste spatiu de stocare: fie nu vor spune absolut nimic in legatura cu el, asa cum se intampla in cazul memoriei RAM, fie vor oferi diverse modele cu medii de stocare de dimensiuni diferite. In cazul celei de-a doua strategii, se estimeaza ca Apple Watch ar putea avea intre 8 si 64 GB spatiu de stocare, exact precum iPhone 4S-ul al carui hardware l-a preluat, conform tuturor zvonurilor aparute pana acum.

If they do talk about it, each collection will get its own tier. Say, 8 GB for Sport, 32 GB for steel, 64 GB for Edition. I don’t think Apple Watch will need much storage, but they’ve said you can store music and photos directly on the device. So it’s not like storage doesn’t matter at all. It’s just another upsell to push people to higher-priced models.

  Avand in vedere ca Apple Watch va putea stoca muzica si poze in mediul sau de stocare intern, este clar ca vom avea nevoie de spatiu pentru a tine toate aceste fisiere, iar Apple ne-ar putea pune sa platim serios pentru asta. Apple Watch ar putea oferi 8 GB, 32 GB si 64 GB spatiu de stocare pentru diversele modele principale ale ceasului, cele mai ieftine unitati urmand a avea si cel mai putin spatiu de stocare. Diferenta dintre modele ar putea fi stabilita si de diferenta de pret ceruta pentru spatiu de stocare, insa e putin probabil ca Apple sa ceara 100$ pentru un upgrade de spatiu, asa cum face in cazul iPhone-urilor sau a tabletelor iPad.

  Acestea fiind spuse, Apple Watch va avea nevoie de spatiu de stocare, insa ramane de vazut daca Apple va fi dispusa sa ni-l ofere. Maine seara va astept aici incepand cu ora 18:45 pentru a discuta despre tot ceea ce ne va prezenta compania Apple, iar in acest articol am explicati cum poti vedea LIVE conferinta Apple Watch.

 • alin229

  o sa fie cel mai tare smart watch pt ca au lucrat mult la acest proiect

 • leon

  Au spatiu de stocare 64 GB si ei n-au baterie..

 • EuGeorge

  Sa ai muzica pe ceas si sa poti asculta pe telefon la casti mi se pare ft ok,dar sa ai in buzunar un telefon cu o dimensiune a ecranului de 4″,4.7″ si 5.5″,dar te uiti la poze pe un ecran de 2″ mi se pare o mare tampenie si total inutila.

 • unixes

  Pozele de pe ceas nu sunt stocate nesparat pentru a le privi, ci pentru a le trimite (email, sms, etc) fara a accesa telefonul.

 • tswhite

  Cu siguranța va fi un fâs, deși îmi place Apple, iPhone in special, ideea de ceas Smart e prosteală de marketing ! 64 gb pt ce ? Sa stochezi ce ? Cum am văzut mii de oameni având la mâna ceas Smart pana acum, așa va fi si de acum încolo !

 • Srb

  Pai baa cum stochezi mesajele si whatsup etc ? ca banuiesc ca toate au o anumita cantitate de kb..
  Eu asa am vazut mesajele ocupa spatiu si pe mac si pe ipad si pe iphone, chiar daca sunt aceleasi mesaje
  Deci get it ???

 • Ari

  Fâs. Va fi mai mult un accesoriu vestimentar,si o bătaie de cap in plus…

 • Șerban

  Asculți muzică prin bluetooth de pe ceas pe orice device compatibil: minicombină, smarttv, autoradio etc