Apple Watch – unde vad conferinta ?

Apple Watch conferinta cum o vad

  Apple Watch va fi prezentat in direct pe 9 martie si daca te-ai intrebati cum vezi conferinta daca ai un calculator cu Windwos si nu un Mac sau o tableta iPad, ei bine cu ajutorul acestui articol vei afla tot ceea ce trebuie sa faci. Apple permite vizualizarea conferintei pentru prezentarea Apple Watch de pe orice iPhone, iPad, iPod Touch, Apple TV sau Mac, insa pentru PC-urile cu Windows nu afiseaza stream-ul, asa ca va trebui sa devenim inventivi. Pentru ca totul sa ne fie disponibil, programul VLC este necesar, astfel ca va trebui sa il instalati in calculatorul vostru, el fiind util inclusiv pentru vizualizarea de filme prezente in calculatoarele voastre.

Cum vad conferinta Apple Watch ?

  Conferinta dedicata Apple Watch va incepe la ora 20:00 in cursul zilei de maine si atunci va fi disponibil inclusiv link-ul pentru stream-ul live, iar din instructiunile de mai jos veti intelege de ce este el necesar si la ce foloseste.

  1. Descarcati programul VLC din aceasta pagina si instalati-l in Windows.
  2. Deschideti programul, iar in partea dreapta sus veti avea afisata o optiune Media. Selectati acea optiune si apoi Open Network Stream.
  3. In fereastra nou deschisa va trebui sa introduceti link-ul acesta : http://p.events-delivery.apple.com.edgesuite.net/1503ohibasdvoihbasfdv/m3u8/atv_mvp.m3u8 – ar putea fi inlocuit, iar altul veti gasi tot aici la ora 19:00.
  4. Dupa ce introduceti link-ul apasati butonul Play si stream-ul va incepe.

  Atat in cazul conferintei pentru prezentarea iPhone 6, cat si in cazul conferintei pentru prezentarea iPad Air 2 Apple a avut probleme cu mentinerea unui stream constant indiferent de platforma pe care era vizualizat. E greu de spus daca acum lucrurile se vor schimba, insa pare destul de probabil ca stream-ul live sa se blocheze in diverse momente, astfel ca este bine sa fiti pregatiti pentru asa ceva. Daca sunteti interesati, aici puteti descoperi toate noutatile secrete ale Apple Watch sau informatii despre autonomia bateriei Apple Watch.

  Maine, 09.03.2015 va astept pe iDevice.ro incepand cu ora 18:45 pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa ne prezinte compania Apple si desigur ca prin intermediul aplicatiei iDevice.ro veti fi mereu la curent cu toate noutatile despre eveniment si despre alte informatii importante din lumea Apple.