iPhone 7 – conceptul unui iPhone al viitorului (Video)

https://www.youtube.com/watch?v=TDB7EaMzkt4

  iPhone 7 va fi lansat in 2016 de catre compania Apple si probabil putina lume are o idee clara cu privire la design-ul ce va fi utilizat pentru el, insa asta nu ii opreste pe designeri sa ne prezinte viziunile lor cu privire la modul in care ar putea arata viitorul produs al companiei Apple. In clipul video de mai sus avem cel mai recent concept pentru iPhone 7 si desigur ca vorbim despre o versiune extravaganta a produsului, una care nu va ajunge vreodata pe piata pentru noi.

  Privind doar la specificatiile de baza care descriu un ecran de 5 inch cu rezolutie 4K, camera de 40 de megapixeli si inregistrare 4K la 240fps ne dam seama ca totul este doar o fantezie, insa una cat se poate de atractiva. Voi ce parere aveti despre terminal ?

Articolul precedentCum aleg Apple Watch-ul potrivit pentru mana mea ? (comic)
Articolul următorApple „reinventeaza” aurul pentru Apple Watch
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.