iPhone-uri compatibile cu Apple Watch

De ce nu apare aplicatia Watch pe iPhone cu iOS 8.2 ?

  Daca v-ati intrebat de ce nu apare aplicatia Watch pe iPhone cu iOS 8.2 instalat, ei bine acum am si un raspuns foarte simplu pentru voi: deoarece iPhone-ul vostru nu este compatibil cu Apple Watch. Compania Apple a spus inca din luna septembrie ca numai iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt compatibile cu Apple Watch, astfel ca iPhone 4S ramane fara aplicatia Watch din iOS 8.2. Era de altfel destul de logic, ca Apple Watch sa nu fie compatibil cu un terminal care va fi scos in curand din vanzare si care foarte probabil nu va avea disponibil nici iOS 9 in momentul lansarii.

Apple Watch is compatible with iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6 or iPhone 6 Plus running the latest version of iOS 8. 

  Daca ati instalat iOS 8.2, atunci veti gasi in ecranul principal de aplicatii si aplicatia Watch, aceasta neputand fi stearsa si oferindu-va posibilitatea de a face asocierea cu un Apple Watch. Dupa cum puteti vedea si din imaginile de mai sus, ecranul principal va intampina cu un Buna dimineata, apoi cu un mesaj prin care sunteti anuntati ca va puteti asocia iPhone-ul cu un Apple Watch, un buton pentru a porni asocierea fiind disponibil. Dupa apasarea acelui buton aveti deschisa o noua interfata cu un feed din aplicatia camera, rolul vostru fiind acum sa asociati vizorul din mijlocul ecranului cu carcasa unui Apple Watch pornit pentru a finaliza asocierea.

  Daca nu puteti face asocierea cu Apple Watch in acest mod, atunci o puteti face in modul clasic, Apple creand un meniu in care vom avea listate toate Apple Watch-urile din preajma, numele acestuia trebuind selectat, el putand fi afisat pe Apple Watch folosind pictograma i. Dupa asocierea cu un Apple Watch, aplicatia Watch ne va permite sa instalam aplicatii, sa copiem muzica si sa controlam o gama diversificata de functii ale ceasului.

Articolul precedentIata toate aplicatiile pentru Apple Watch
Articolul următorSony ironizeaza bateria de o zi a Apple Watch
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.