App Store, iCloud si multiple servicii Apple nu functioneaza

probleme servicii Apple

  App Store, iCloud, iTunes, Connect, iBooks, Mac App Store si multe alte servicii Apple nu functioneaza in aceasta dimineata, foarte multi posesori de produse Apple raportand aceste probleme in multiple medii online. Conform acestora, se pare ca incercarea de a vizualiza informatii in serviciile companiei Apple este imposibila, diverse erori fiind afisate in incercarile de logare sau de a accesa aplicatii ori documente. Compania Apple nu listeaza probleme in pagina dedicata starii de functionare a tuturor serviciilor sale online, astfel ca deocamdata problemele sunt probabil in rezolvare, dar fara a ne fi oferite detalii in legatura cu ele.

  Din pacate in situatia de fata nu puteti face altceva decat sa asteptati ca Apple sa isi rezolve toate problemele, deoarece alta metoda de a va loga in iCloud/App Store sau de a descarca aplciatii nu exista, daca nu puteti face asta.

UPDATE – 17:55: Serviciile functioneaza in continuare intermitent, Apple confirmand ca utilizatorii App Store, Mac App Store, iBook Store, iTunes Store, iCloud Mail si iCloud Account & Sign In sunt afectati.

UPDATE 20:00: Apple si-a cerut scuze pentru problemele serviciilor sale si a oferit o explicatie pentru ele.

UPDATE 22:30: Apple sustine ca toate serviciile sale functioneaza normal acum.

Apple servicii ok

42 COMENTARII

  1. Se duce totul de râpă !! aia numai merge … am dat 30 de mil pe iphone 6 care are milioane de buguri … si etc… nimeni NU o sa mai faca nimic !!! pariez orice suma de bani ! si voi avea dreptate ! oricum asta e ultimu telefon care il voi avea de la apple.. iphone 6 care e un cacat !

  2. @roby tu realizezi ca peste un an o sa scadă prețul telefonului nu?…te plângi numai de Apple dar dacă te uiți la android si ei au probleme asa ca sa nu strigam atât de tare ca iPhone 6 e ce ai zis tu.

  3. Am iPhone 4s si Xperia z2 sincer iOS a decăzut mult nu mai zic te iPhone-uri care sunt f.slabe in comparație cu device-urile de top de la android

  4. Da, Mihai, asa este. Și eu am avut de la iPod clasic, iPod touch, iPhone 3g și tot asa pana acum la iphone 6. Eram fana ptr ca erau chiar bune. Acum zilnic îmi fac nervi cu cate un lucru. Ba ca sunt update-uri de ios si trebuie sa fac backup mereu, ba ca se blochează serverele Apple, ba ca au renunțat la google maps, au renuntat sincronizare cu google contacts în itunes (nu mai exista opțiunea), bateria la fiecare soft ma tine din ce în ce mai puțin, ca sa îmi pun un ringtone descarcat de pe net nu ma lasă, ca sa descarc muzica direct în aplicația nativa nu ma lasă, ca sa dau share la o poza direct din aplicația nativa nu ma lasă, documente prin Bluetooth sau wifi prin conectare simpla și directa cu PC sau cu alte tel fără fel și fel de aplicații inventate nu ma lasă, drag and drop de fișiere în memoria telefonului nu ma lasă (decât sa vad poze) de când au lansat wallpaper dynamic cu ios 7 asa au rămas și nici nu lasă să instalez eu altele, share documente, ml3, ringtone nations ma lasă, probleme wifi, probleme Bluetooth nu se conectează la orice device din mașină sa ascult muzica din tel în mașină, cablurile sunt prea scumpe și se deteriorează repede (materialul parca se dizolva după 1 an de folosire), au început ca android sa instaleze aplicații native nefolositoare pentru multi ca exemplu Apple watch ( Dacă îmi cumpar ceas atunci sa ma lase sa îmi descarc eu singura aplicația exact ca pebble) și zeci și zeci de limitări care nu îmi mai vin în minte acum. Cred ca o sa îmi dau iphone-ul 6 și sa îmi iau samsung s6 ca măcar aia învață de la alții sau din propriile greșeli sa evolueze, exemplu android lollipop. Am utilizat un tel cu lollipop și chair a fost fără probleme. Obișnuită pe ios cred ca îmi dau seama imediat de o schimbare în lag sau întârzieri în task-uri. Oricum animațiile ios-ului și androidului difera. Unele sunt mai rapide, altele mai puțin rapide. Ca pe final sunt scârbita și dezamăgită de ios si iphone din ce în ce mai mult. Mulțumesc ptr timpul acordat citind commentul meu. O zi minunata, nu ca serverele Apple de azi.

  5. Are dreptate Bianca.daca vrei telefon de fițe îți iei iPhone daca vrei telefon ultra-performant îți iei Sony,Samsung,HTC ….

  6. Bianca …. Produsele Apple nu sunt pt oricine… La mine funcționează absolut tot din ce enumeri tu drept problema cu iPhone

  7. Salut, vreau sa zic ca de azdimineata incerc sa ma autentific in Apple
    Store si iTunes si nu functioneaza, prima oara am crezut ca e telefonul,
    deoarece am facut update la iOS 8.2 .. dar se pare ca este o problema
    la tot nu doar la mine …

  8. Bravo Bianca, ai perfecta dreptate.
    Săptămana trecută mi-am spart iPhone 6, am dat cu el de pământ, intr-o zi nu am putut sa răspund la 5 apeluri, răspundeam si el tot suna.
    Aștept Samsung, o mare teapa iPhone, bun numai pentru figuri si impresii.

  9. @daniel: spui ca nu nicio problema cu lucrurile pe care le-am spus. Atunci arată-mi cum fac drag and drop la pc când conectez iphone-ul, arată-mi cum alegi un mp3 din aplicația nativa “music” sau orice aplicație de muzica descărcată din apostore și sa o setezi ca ringtone fără pc, arată-mi cum cu iphone-ul tău îmi dai stare la un document, mp3, chiar și un .ipa și toate astea fără cydia, jailbreak sau tweaking ca în felul asta nu mai este ios-ul oferit de Apple. Cu cydia obții exact ce nu ai și are android. Unii câteodată nu recunosc ca iphone-ul e chiar supraevaluat, ios vechi dar îmbrăcat altfel doar pentru ca au dat o grămadă de bani pe el. Mulțumesc iar pentru atenție!!!

  10. am iphone 5s ios7 cu jailbreak … absolut tot ce ai enumerat tu mai sus pe mine ma lasa 😛 plus multe altele : locatie falsa , inregistrarea convorbirilo sunat,viber,skype , citeste notificarile. ,personalizare totala,…,deocamdata nu am motiv sa trec pe android.. fara jailbreak ma kc pe el iphone :)))

  11. Frate este ora 3 dimineata si nici acum nu pot sa trag nimic…doar mi s-a logat contul si atat,in rest nimic ! Bataie de joc pe fata!Rusine Apple !

  12. Deci din ce am înțeles eu aici e clar tot nu se rezolva așa ușor . Dar eu am iPad original comandat de la aplle cu iOS 8.4 când intru la app Store la cumparate dau sa se descarce nu Descarcă nimic dau recomandări conectare imposibila la app store dau la muzica același lucru de ceva timp pana si apliCatile care mîine rămas descărcate unu cu unu nu mai merg mi se pare ceva de .. Am iPad 3 si e nasol chiar m-am uitat sa vAr cu serverele. Dar pot sa va si Fred asta , ca probleme sunt caUzate din cauza uprgadeurile mie nu mi-a mers după upgrade 8.4 …