App Store, iCloud si multiple servicii Apple nu functioneaza

42

probleme servicii Apple

  App Store, iCloud, iTunes, Connect, iBooks, Mac App Store si multe alte servicii Apple nu functioneaza in aceasta dimineata, foarte multi posesori de produse Apple raportand aceste probleme in multiple medii online. Conform acestora, se pare ca incercarea de a vizualiza informatii in serviciile companiei Apple este imposibila, diverse erori fiind afisate in incercarile de logare sau de a accesa aplicatii ori documente. Compania Apple nu listeaza probleme in pagina dedicata starii de functionare a tuturor serviciilor sale online, astfel ca deocamdata problemele sunt probabil in rezolvare, dar fara a ne fi oferite detalii in legatura cu ele.

  Din pacate in situatia de fata nu puteti face altceva decat sa asteptati ca Apple sa isi rezolve toate problemele, deoarece alta metoda de a va loga in iCloud/App Store sau de a descarca aplciatii nu exista, daca nu puteti face asta.

UPDATE – 17:55: Serviciile functioneaza in continuare intermitent, Apple confirmand ca utilizatorii App Store, Mac App Store, iBook Store, iTunes Store, iCloud Mail si iCloud Account & Sign In sunt afectati.

UPDATE 20:00: Apple si-a cerut scuze pentru problemele serviciilor sale si a oferit o explicatie pentru ele.

UPDATE 22:30: Apple sustine ca toate serviciile sale functioneaza normal acum.

Apple servicii ok