Apple Watch – 3 milioane de unitati pregatite pentru lansare

Apple Watch productie

  Apple Watch va fi lansat oficial pe 24 aprilie, adica la o luna si jumatate distanta de prezentarea facuta de catre compania Apple, insa precomenzile pentru produs vor incepe pe data de 10 aprilie. Pentru lansare compania din Cupertino ar pregati nu mai putin de 3 milioane de Apple Watch-uri, o cifra enorma daca ne gandim ca vorbim despre un produs noi. Desi lansarea Apple Watch va avea loc in peste 10 tari de pe glob, cred ca estimarile Apple privind interesul vis-a-vis de produss unt destul de nerealiste, insa vom vedea cine are dreptate.

Legal expected, Apple Watch the first wave of shipments estimated at about 3 million, is expected to set off a wave of new wave of wearable devices, and promote domestic supply chain performance groups to go up.

  Pentru a putea fabrica aceste 3 milioane de Apple Watch-uri, compania Apple a contractat partenerii traditionali Quanta si Foxconn, primul dintre ei initiind deja un proces de angajare pentru a-si putea indeplini angajamentele. Foxconn este in mod neasteptat prezent pe lista de producatori pentru Apple Watch si spun asta deoarece Apple i-a evitat pentru acest produs, dar se pare ca Quanta nu poate oferi chiar tot. Desi analistii americani estimau faptul ca Apple va vinde cateva zeci de milioane de Apple Watch-uri pana la sfarsitul anului 2015, realitatea este ca e putin probabil ca vanzarile sa depaseasca 8 – 10 milioane de unitati.