iPhone 6S – Apple cere initierea productiei de componente

iPhone 6S senzori 3D

  iPhone 6S va fi lansat in toamna acestui an de catre compania Apple si deja stim ca el va pastra design-ul actualului iPhone 6, insa va veni cu o serie de componente noi, dar si cu functii noi. Pentru a se asigura ca anul acesta are suficient de multe unitati disponibile pentru lansare in ideea de a isi dobora recordul anterior de vanzari, Apple pregateste inceperea productiei de componente pentru iPhone 6S. Conform unor surse asiatice, Apple le-a cerut partenerilor sai sa fie pregatiti pentru a incepe sa produca noile componente inainte de luna iulie.

  Avand in vedere ca iPhone 6S va avea 2 GB RAM DDR4 si chip A9, este normal ca Apple sa ceara initierea productiei din timp din moment ce aceste componente nu sunt disponibile in cantitati mari acum. Separat iPhone 6S va avea Force Touch, iar pentru aceasta tehnologie sunt necesare o serie de componente pe care in mod normal partenerii Apple nu le au disponibile in cantitati mari, asa ca graba este justificata. Anual compania Apple are mari probleme in a acoperi cererea initiala pentru noile sale iPhone-uri, iar in 2014 nu a putut furniza suficiente terminale nici macar in decembrie, la trei luni dupa lansare.

  Tot in 2014 Apple a vandut 10 milioane de terminale iPhone 6 si iPhone 6 Plus, astfel ca in 2015 are nevoie de o cifra de vanzari mai mare, iar asta impune si o productie mai mare de terminale. Avand in vedere ca partenerii Apple pot produce aproximativ 500.000 de iPhone-uri zilnic, Apple are nevoie de cateva saptamani bune pentru a avea 11 milioane de unitati ale iPhone 6S. In aceasta idee, initierea mai rapida a productiei ne va aduce si informatii timpurii cu privire la ceea ce va aduce nou iPhone 6S, deci ne asteapta o vara interesanta.