Steve Jobs: The Man in the Machine – un nou documentar CNN despre viata fostului CEO Apple (Video)

  Steve Jobs: The Man in the Machine este un documentar care urmeaza sa aiba premiera in cadrul SXSW astazi, el fiind finantat de catre cei de la CNN, celebrul regizor Alex Gibney fiind ales pentru a-l crea. Exact precum documentarele lansate in trecut, acesta va avea in centrul viata lui Steve Jobs si evolutia fostului CEO de-a lungul timpului, relatiile interpersonale cu angajatii Apple sau prietenii sai apropiati fiind amplu prezentate de catre regizor.

  Fara a oferi foarte multe detalii despre pelicula, Gibney a vorbit intr-un interviu acordat unei publicatii americane despre modul in care a fost el impresionat de evolutia lui Steve Jobs de-a lungul timpului, dar si despre opiniile celor apropiati vis-a-vis de el. Spre deosebire de cartea Becoming Steve Jobs, documentarul nu va avea foarte multe interventii din partea celor care au lucrat indeaproape cu Jobs si nu se va concentra pe prezentarea laturii pozitive ale sale.

Alex Gibney is one of America’s pre-eminent filmmakers. He won an Oscar for Taxi to the Dark Side and was nominated for Enron:The Smartest Guys in the Room. Most recently Mea Maxima Culpa:Silence in the House of God won three Emmys and a Peabody. This spring Going Clear:Scientology and the Prison of Belief and a Sinatra doc miniseries airs on HBO.

  Avand in vedere ca documentarul Steve Jobs: The Man in the Machine va fi prezentat oficial astazi in cadrul SXSW, ne putem astepta ca el sa ajugna pe internet in perioada imediat urmatoare si sa fie disponibil pentru vizionare.