MacBook Pro-urile raman fara substanta anti-reflexie aplicata din fabrica, genereaza frustrare pentru utilizatori

MacBook ecran anti-reflexie

  In imaginea de mai sus vedeti un MacBook Pro al companiei Apple al carui ecran a ramas fara o parte din substanta anti-reflexie cu care a fost tratat din fabrica, iar acest lucru il face extrem de greu de folosit in viata de zi cu zi. Desi sunt vandute in lumea intreaga la preturi exorbitante, iata ca Mac-urile companiei Apple au probleme pe care ar trebui sa le regasim doar la produse ieftine, contrafacute printr-o fabrica din China, insa din pacate multi clienti Apple au aflat ca a plati peste 1000$ pe un Mac nu-i garanteaz calitatea.

  MacBook Pro-urile vandute intre iunie 2012 si prezent au aceasta problema cu substanta anti-reflexie care se detaseaza de ecran, insa desigur ca nu toate produsele vandute de catre compania Apple sunt afectate intr-o asemenea masura. Desi in mod normal probleme de acest gen pot fi intalnite pe portiuni mici ale ecranului, unii utilizatori sustin ca desi au urmat instructiunile Apple pentru curatarea ecranului, rezultatul final este unul similar cu cel din imaginea de mai sus.

I had the exact same problem, and I followed the cleaning instructions on the Apple website: a lint free cloth and a small amount of water. Was trying to remove a mark in the corner of my screen and a shiny scratch appeared on the bezel. It grew in size and it looked like the coating on the bezel was coming off like everyone is saying. Started happening at the top of my display by the camera also.

  Desi in majoritatea cazurilor problema sta la procesul de fabricatie al mac-urilor si compania Apple a inlocuit ecranele anumitor utilizatori gratuit, in anumite cazuri angajatii Apple au afirmat ca defectul nu este acoperit de catre garanti, inlocuirea ecranului in schimbul catorva sute de dolari ori euro fiind necesara. Problema a inceput sa fie raportata inca din cursul anului 2013 de catre utilizatori, insa a crescut in timp si acump se pare ca un numar foarte mare de utilizatori o raporteaza cu dovezi concludente.

  Voi ati avut o problema similara cu vreun MacBook Pro ?

MacBook ecran anti-reflexie 1

13 COMENTARII

  1. Problemele de genul sunt stricte utilizatorilor care pun obiecte grele pe laptopurile lor inchise si atunci ecranul atinge tastatura si mai ales structura de aluminiu al produsului.

  2. Da, am avut această problemă de 2 ori. Evident nu la asemenea proporții precum în imagine, ci similar unor mici zgârieturi. Mi-a fost înlocuit ecranul de 2 ori. După a doua înlocuire i-am aplicat o folie de protecție. Nu pot spune că mă încântă soluția, dar nu am găsit alternativă.

  3. Da. Eu am crezut ca l-am stricat cu alcoolul izopropilic dar se pare ca nu-i vina mea. Oricum m-am întors la Sony vaio, pe mac se pune praful.

  4. In cazul modelelor “Retina” problema este a stratului anti reflexie aplicat pe display si a display-ului in sine care, datorita constructiei, nu este la fel de rezistent precum altele.

  5. Nu are treaba decat cu presiunea sau cu anumite substante. De preferabil pt curatat este putina apa data prin efect de spray pe o carpa microfibra si asa se sterge ecranul. Multa lume a folosit anumite substante care intra in coriziune cu acel material