Staingate – posesorii de Mac-uri ii cer companiei Apple sa rezolve o problema importanta a ecranelor

staingate

  Ieri v-am prezentat o problema a ecranelor MacBook Pro care afecteaza un numar destul de mare de utilizatori din lumea intreaga, unul sau mai multi dintre ei creand un website in care prezinta defectul numit staingate, cerand in acelasi timp o rezolvare din partea Apple. Vorbim despre acei posesori de Mac-uri ale caror ecrane au ramas fara substanta anti-reflexie cu care Apple le-a tratat in momentul procesului de fabricatie, produsele devenind aproape imposibil de utilizat in conditii normale in momentul de fata.

  Pentru ca Apple a refuzat in multe cazuri sa inlocuiasca ecranele ca parte a garantiei si pentru ca inlocuirea costa 800 de dolari sau euro, acest website are rolul de a forta Apple sa isi admita greseala si sa repare gratuit Mac-urile celor afectati. In momentul de fata aproape 170 de utilizatori s-au inscris in baza de date a website-ului, altii urmand a o face in perioada urmatoare, Apple urmand a fi notificata in legatura cu toti.

We are a group of Apple customers that paid more than 2000 USD/EUR for a Macbook that is showing horrific stains in the screen. The stains start to appear after 12 to 18 months. They start in the screen borders and quickly expand, covering large areas of the screen. What do we expect from Apple? A Free Repair Program for all the Macbooks that are having this problem, without taking into consideration if it is under warranty or Apple Care. Because we already paid a lot of our hard earned money to have a defective laptop.

  Avand in vedere ca Apple isi admite extrem de greu greselile, nu mi-as face foarte mari sperante ca utilizatorii vor fi tratati cu foarte multa atentie de catre cei din Cupertino, asta pana cand un numar suficient de mare se va strange si va atrage atentia televiziunilor si a marilor publicatii din SUA.

4 COMENTARII

  1. Un iMac in biblioteca Universitatii??? Cand am terminat eu la UNI Buc acum 4 ani de zile abea daca aveam o tabla ecologica (pe care se scrie cu marker-ul).

  2. Eu am avut aceasta problema pe macbook pro retina late 2013, la mine nu era foarte observabila, am fost la istyle si mi-a fost inlocuit ecranul cu totul fara nici o problema.