Stock Busters – reduceri pentru zeci de mii de produse disponibile in stoc limitat!

reduceri emag Stocks Busters

  Stock Busters este o noua campanie de reduceri pentru zeci de mii de produse din oferta unui magazin online din Romania, ea fiind derulata in aceasta pagina, iar daca promotiile de weekend-ul trecut nu v-au motivat sa cumparati ceva de care aveati nevoie, ei bine poate aceste reduceri o vor face. Desfasurata in perioada 16 – 31 martie, campania Stock Busters ne aduce cateva zeci de mii de produse la pret redus cu pana la 50%, deci veti avea suficiente oportunitati pentru a cumpara orice va doriti.

  Chiar daca vorbim despre doua saptamani de reduceri pentru campania Stock Busters, produsele sunt disponibile in cantitati limitate, astfel ca un produs disponibil acum la reducere, ar putea fi indisponibil in cateva zeci de minute sau ore. Acestea fiind spuse, in aceasta pagina aveti intreaga lista de promotii, iar mai jos aveti categoriile principale si deal-uri bune pentru anumite produse, lista urmand a fi actualizata constant!

  Articolul va fi actualizat pe parcursul zilelor de campanie.

4 COMENTARII

  1. Am intrat de curiozitate când am văzut ca “iPhone cu pana la 600 lei reducere” si văd ca un jaf de 5C e redus cu 11%,de la 1999 lei la 1779 lei,o reducere demnă de denumirea stock busters,ce mai! Mai ca nu-ți vine sa comanzi vreo 10 bucăți deodată!
    Iar apoi când te mai calmezi un pic de atâta entuziasm,intri de curiozitate pe pagina Vodafone,unde ce sa vezi,același iPhone 5C,e fără nici un fel de reducere 341€,adică 1503.74 lei la cursul zilei(cu 275 de lei mai ieftin!!!). Parca ești zaone angajat ca marketing manager la eMAG,ca prea multă publicitate le faci pe pagina ta. Un client mai neavizat ar băga repede botul si s-ar alege cu o țeapă de 275 de lei,scurt. După aia cui crezi ca va mulțumi pt alegerea făcută? Crezi ca va spune la toți prietenii si cunoscuții lui,ia-ți iphone(oricare model,ca toate sunt mult mai scumpe ca la Vodafone) de pe eMAG ca așa am văzut reclama pe idevice cum ca e cu pana la 600 de lei reducere??
    Sa numai zic ca am impresia ca ei comercializează varianta USA cu adaptor la încărcător si garanția e cam discutabila la ei…