Ambalajele Apple Watch sunt prezentate de catre Apple

ambalaj accesorii apple watch 1

  Stim de ceva timp ca Apple Watch Edition va avea o cutie cu interior din piele si exterior din piele intoarsa, aceasta urmand a putea fi utilizata inclusiv pentru depozitarea produsului peste noapte sau pentru incarcare. Ceea ce nu stiam pana acum este cum va alege compania Apple sa impacheteze Apple Watch Sport si Apple Watch din otel inoxidabil, iar imaginea de mai sus ne ofera cea mai buna idee in legatura cu modul in care va arata el.

  Mai exact, acele cutii albe plasate pe masa din fata angajatilor Apple par a fi viitoarele ambalaje ale Apple Watch Sport si Apple Watch din otel inoxidabil, imaginea fiind publicata de catre Apple ca parte a programului de demonstrare a diversitatii din cadrul companiei sale. Jony Ive a afirmat ca desi Apple Watch Edition va avea o cutie pe masura pretului de achizitie, modelele mai ieftine ar putea veni in ambalaje “normale” si mult mai ieftine.

  Avand in vedere ca ambalajele in sine nu sunt chiar atat de atractive, Apple va prezenta cel mai probabil Apple Watch-ul fara ele in display-urile dedicate, astfel ca utilizatorii il vor vedea doar in momentul achizitiei si desigur ca nu il vor putea folosi pentru a stoca produsul la nevoie.