WhatsApp Messenger a inregistrat un numar record de descarcari

WhatsApp Messenger descarcari record

  WhatsApp Messenger este cea mai populara aplicatie de mesagerie text de pe glob, iar confom CEO-ului WhatsApp, ea a inregistrat un numar record de descarcari pe platforma Android, peste 1 miliard fiind inregistrate in anii sai de disponibilitate in App Store sau Google Play. Practic vorbim despre aproape sau peste doua miliarde de descarcari cumulate pe toate platformele pe care aplicatia este disponibila, ea avand peste 700 de milioane de utilizatori activi lunar, deci peste jumatate dintre cei care au descarcat aplicatia o mai folosesc.

  Partea interesanta este ca echipa care dezvolta WhatsApp Messenger pentru Android este formata din numai 4 ingineri, deci vorbim despre o realizare extraordinara facuta cu costuri minime in ceea ce priveste angajatii. Facebook a cumparat WhatsApp Messenger pentru suma de peste 19 miliarde de dolari in cursul anului trecut si investitia pare sa fie de foarte bun augur avand in vedere ca vorbim despre un numar extrem de mare de persoane care au instalat si folosesc aplicatia.

  Din pacate nu se stie cate descarcari a inregistrat aplicatia WhatsApp Messenger pe platforma iOS pana in momentul de fata, insa probabil nu vorbim despre o cifra la fel de mare, altfel CEO-ul WhatsApp ar fi publicat o imagine in care ar fi confirmat acest lucru.