Apple pregateste o noua tehnologie importanta pentru utilizatorii sai

Apple realitate virtuala

  Apple dezvolta o multitudine de tehnologii in Cupertino in mod regulat, iar conform unor analisti cu surse din interiorul companiei, se pare ca o echipa de ingineri dezvolta in momentul de fata o tehnologie de realitate augmentata pentru implementare in viitoare produse. Vorbim despre o echipa mica de ingineri care testeaza diverse moduri de a implementa sisteme de realitate virtuala in iPhone, iPad, Mac sau chiar Apple Watch, insa deocamdata nu exista detalii exacte cu privire la ceea ce am putea primi de la cei din Cupertino.

  Unii sunt de parere ca tehnologia dezvoltata de catre compania Apple ar putea fi la fel de revolutionara precum primul iPhone in eventualitatea in care ea va fi adusa intr-un final pe piata, dar acest lucru ar putea fi la multi ani distanta de realizare. In momentul de fata exista o multitudine de aplicatii pentru realitate virtuala disponibila in App Store, insa niciuna dintre ele nu ofera o experienta la fel de buna precum si-ar dori multi utilizatori, asa ca Apple ar putea schimba totul in viitor.

  Folosind proiectoare implementate un iPhone, iPad sau Mac-uri, compania Apple ne-ar putea permite sa generam interfete virtuale in plin aer si sa le controlam folosind gesturi, iar ideea de a folosi un iPhone in acest mod pentru a controla un Apple TV sau orice altceva ext grozava. Avand in vedere ca deocamdata o echipa mica de ingineri ai companiei Apple dezvolta aceasta noua tehnologie, ar putea grece destul de multi ani pana cand ea va fi lansata oficial pe piata, asta daca Apple va fi multumita de ceea ce vor realiza angajatii sai.

1 COMENTARIU

  1. O problema cu ios 8.2 . De ce imi cere din 5 in 5 min parola de la contul icloud , are cineva idee , s a mai intamplat la cineva ? (5s)