40% dintre americanii detinatori de iPhone-uri sunt interesati de Apple Watch

Apple Watch-uri mese

  Prezentarea Apple Watch a determinat o multitudine de analisti americani sa creeze sondaje de opinie pentru a afla care este intentia de cumparare a americanilor pentru viitorul produs al companiei americane, el urmand a fi lansat pe 24 aprilie in 9 tari de pe glob. Daca un studiu recent ne spunea ca doar 25% dintre americani sunt interesati sa cumpere Apple Watch, un studiu recent facut in SUA dezvaluie faptul ca 40% dintre posesorii americani de iPhone-uri sunt interesate de noul produs Apple.

  Cu estimari ca peste 100 de milioane de posesori de iPhone exista doar in SUA, din cele 500 de milioane la nivel global, sondajul dezvaluie faptul ca Apple ar putea avea parte de vanzari foarte bune pentru noul sau produs, asa cum se asteapta multi analisti. Avand in vedere ca Apple Watch este un produs dintr-o categorie nu foarte interesanta pentru majoritatea oamenilor, era normal ca principalii clienti ai Apple pentru acest produs sa vina din randul posesorilor de iPhone.

About 40 percent of adult Apple iPhone owners in the United States are interested in buying the company’s new Apple Watch, according to a new Reuters/Ipsos poll. Among the iPhone owners, 39 percent were interested in purchasing the Apple watch, including 17 percent describing themselves as very interested.

  Avand in vedere ca Apple Watch va functiona doar cu anumite modele ale iPhone si putini isi vor cumpara un iPhone special pentru acest produs, ne putem astepta ca Apple sa atraga destul de putini clienti noi cu acest smartwatch. Acestea fiind spuse, sondajele arata ca Apple Watch ar putea inregistra zecile de milioane de vanzari preconizate pana acum, dar ramane de vazut ce va anunta compania Apple dupa weekend-ul lansarii.

3 COMENTARII

  1. Sunt interesati 40% , dar o sa-l cumpere 4%. La fel cu sondajele despre iPhone – “ar” cumpara multi , dar cumpara efectiv mult mai putini.

  2. o sa cumpere fix 5%, parca ii si vad pe miliardari americani cum isi pun telefonul si ceasul la incarcat in fiecare seara, iar a doua zi la golf lipesc o baterie in plus la ceas… sa fim seriosi…