Apple Watch este mai ieftin decat primul model al iPod

ipod pret apple watch

  Apple a fost intens criticata de catre foarte multe persoane pentru algerea pretului de vanzare al Apple Watch, insa ceea ce vedem acum din partea americanilor nu este cu foarte mult diferit fata de ceea ce am vazut in trecut cu alte produse din categorii noi. Mai exact, primul model al iPod a fost lansat de catre Apple cu un pret de 399$, care ajustat cu inflatia ar insuma aproximativ 526 de dolari, deci mai mare decat cel aplicat de catre compania americana pentru noul sau ceas.

  Prima versiune a iPod cu 20GB spatiu de stocare a fost vanduta de catre Apple la pretul de 499 dolari, sau 648 de dolari in 2015, astfel ca daca ne uitam la strategiile trecute ale americanilor, ceea ce vedem acum reprezinta o imbunatatire fata de trecut. Pretul iPod-urilor a scazut in anii urmatori devenind mai accesibil pentru un numar mai mare de persoane si acelasi lucru s-a intamplat inclusiv cu terminalele iPhone, deci probabil in 2017 Apple Watch-urile vor fi mai ieftine.

  Pana atunci ramane totusi sa va decideti singuri daca peste 350 de euro merita platiti pentru cea mai ieftina versiune a Apple Watch, intrebarea aceasta putandu-si primi un raspuns abia dupa ce noul produs va fi oficial disponibil pe piata din data de 24 aprilie.