Apple Watch – primele carcase de protectie ofera impermeabilitate

Apple Watch carcasa protectie

  Apple Watch va fi lansat pe 24 aprilie de catre compania Apple, iar unii producatori de accesorii pentru iDevice-uri si-au anuntat deja intentia de lansa diverse produse pentru ceasul inteligent, inclusiv primele carcase de protectie menite a le pastra intacte. Banded este denumirea carcasei de protectie pentru Apple Watch si in imaginile acestui articol o puteti vedea, ea promitand sa protejeze ceasul de impact, praf, nisil si in final apa, avand in vedere ca el nu este impermeabil.

  Carcasa este produsa din aluminiu si are o curea din piele atasata, astfel ca vorbim despre o combinatie completa care v-ar putea face si Apple Watch-ul mai atractiv, asta daca achizitionati modelul ieftin cu o bratara sport din fluorelastomer. Desi carcasa promite sa ofere protectie pentru aproape orice, ea totusi lasa ecranul neprotejat pentru a permite folosirea sa, taieturi inteligent plasate permitand folosirea butoanelor ceasului fara a afecta in vreun fel funcitonalitatea produsului.

Apple Watch carcasa protectie 1

  Avand in vedere ca vorbim despre accesorii pentru un produs inca nelansat, producatorii sai intentioneaza sa initieze o campanie de finantare prin intermediul Kickstarter, astfel ca va trece destul timp pana cand ele ar putea ajunge pe piata.

Apple Watch carcasa protectie 2

Apple Watch carcasa protectie 3