Prima Pagina aplicatii Camera+ iti permite acum sa inregistrezi poze direct prin Notifications Center

Camera+ iti permite acum sa inregistrezi poze direct prin Notifications Center

Camera+ widget inregistrare poze Notifications Center

  Aseara v-am spus ca aplicatia Camera+ a fost actualizata cu o multitudine de noutati interesante implementate, iar printre ele se numara si un widget care ne afiseaza in Notifications Center un buton ce ne ajuta sa inregistra pozele rapid, indiferent in ce aplicatie ne-am afla. Mai exact, daca folosim o anumita aplicatie si avem de inregistrat rapid o poa, nu va mai trebui sa iesim din ea si sa cautam o aplicatie foto prin ecranul principal de aplicatii al iOS, ci accesam Notifications Center si apasand butonul Take Photo al Camera+ deschidem imediat aplicatia.

  Optiunea este grozava deoarece ne ofera acces extrem de rapid la un modul de inregistrare al pozelor care ne permite sa capturam rapid momente pe care in alte conditii le-am fi ratat deoarece timpul de accesare al aplicatiei Camera nu era atat de scurt. Practic folosind noul widget al aplicatiei Camera+ putem deschide cu de pana la 2 ori mai repede aplicatia pentru inregistrarea de poze, asta deoarece nu va mai trebui sa o cautam prin paginile de aplicatii ale iOS.

  V-am recomandat in atatea randuri aplicatia Camera+ si o fac in continuare, ea fiind disponibila pentru DESCARCARE din App Store in versiuni pentru iPhone, iPod Touch si iPad.

 • looper

  Își merita toți banii, camera în notification center e beleaaaa

 • mihaidamas

  Pe iPad 3 cu Ios 8.2 nu-mi apare in Notification Center butonul. Trebuie facuta vre-o setare?

 • Neo

  Camera nu e si in cc ( default ) ? …

 • KlaudiNhO

  da tot tre sa bagi degetul sau parola

 • Vlad

  control centerul ce are? e gratis… in coltul din dreapta jos e aplicatia camera… fast enough

 • Vlad

  #control#center#dreapta#jos
  same s***t

 • kla

  Nu prea ma prind de unde activez asta

 • Dorian

  Te duci in Notification Center, te duci pana in josul paginii si dai Edit. De acolo tragi Camera+ pana sus. Apesi Done si ai acum widgetul de Camera+