Camera+ iti permite acum sa inregistrezi poze direct prin Notifications Center

Camera+ widget inregistrare poze Notifications Center

  Aseara v-am spus ca aplicatia Camera+ a fost actualizata cu o multitudine de noutati interesante implementate, iar printre ele se numara si un widget care ne afiseaza in Notifications Center un buton ce ne ajuta sa inregistra pozele rapid, indiferent in ce aplicatie ne-am afla. Mai exact, daca folosim o anumita aplicatie si avem de inregistrat rapid o poa, nu va mai trebui sa iesim din ea si sa cautam o aplicatie foto prin ecranul principal de aplicatii al iOS, ci accesam Notifications Center si apasand butonul Take Photo al Camera+ deschidem imediat aplicatia.

  Optiunea este grozava deoarece ne ofera acces extrem de rapid la un modul de inregistrare al pozelor care ne permite sa capturam rapid momente pe care in alte conditii le-am fi ratat deoarece timpul de accesare al aplicatiei Camera nu era atat de scurt. Practic folosind noul widget al aplicatiei Camera+ putem deschide cu de pana la 2 ori mai repede aplicatia pentru inregistrarea de poze, asta deoarece nu va mai trebui sa o cautam prin paginile de aplicatii ale iOS.

  V-am recomandat in atatea randuri aplicatia Camera+ si o fac in continuare, ea fiind disponibila pentru DESCARCARE din App Store in versiuni pentru iPhone, iPod Touch si iPad.