Iata cum vom putea aranja aplicatiile Apple Watch din iPhone (Video)

setari aplicatie Watch iPhone iOS 8.2 1

  Un hacker a reusit saptamana trecuta sa modifice iOS 8.2 pentru a accesa toate functiile aplicatiei Watch care va permite controlarea Apple Watch dupa interconectarea cu un iPhone, iar dupa prezentarea tuturor meniurilor si functiilor, acum vedem un clip video(vizibil aici) in care este demonstrat sistemul de aranjare al aplicatiilor in ceas. Practic prin intermediul unui meniu disponibil in aplicatia Watch vom putea accesa o interfata care ne va permite sa utilizam gesturi pentru a arajna iconitele aplicatiilor pe ecran, totul foarte simplu si usor.

  Practic intregul sistem este similar celui oferit pentru aranjarea iconitelor in iOS-ul iDevice-urilor noastre, deci veti avea parte de o experienta similara, sincronizarea noului layout cu Apple Watch facandu-se doar in momentul in care noi am terminat de efectuat modificarile. Apple a spus ca Apple Watch va putea fi controlat in cea mai mare parte cu ajutorul unui iPhone pentru a-i economisi energia si a nu-i folosi resursele la putere maxima, astfel ca tot ceea ce vedem acum este doar o mica parte din ceea ce putem face folosind aplicatia Watch.

  Lansarea Apple Watch va avea loc pe data de 24 aprilie in 9 tari de pe glob, iar incepand din 10 aprilie vom putea efectua precomenzi pentru dispozitive in magazinele Apple.