Watch – iata meniul secret al aplicatiei cu care vom controla Apple Watch

setari aplicatie Watch iPhone iOS 8.2

  Watch este denumirea aplicatiei concepute de catre compania Apple pentru iOS 8.2 si iPhone, ea permitandu-ne sa controla toate functiile unui Apple Watch conectat la terminalele noastre. In acest articol puteti vedea meniul de setari al aplicatiei Watch, el nefiind momentan accesibil, interfata oferind aproape la fel de multe optiuni precum in cazul personalizarii setarilor disponibile pentru terminale iPhone sau tabletele iPad.

  Prima optiune ne permite sa modificam pozitionarea aplicatiilor in ecranul principal al Apple Watch, a doua ne permite sa activam modul avion, in timp ce a treia are cele mai multe optiuni pentru controlarea ceasului. Dupa cum puteti vedea din imaginea de mai jos, ea urmeaza sa ne permita sa actualizam iOS-ul din Apple Watch, sa controlam descarcarile automat de aplicatii, sa alegem orientarea ecranului pentru mana stanga/dreapta, sa controlam setarile de accesibilitate, limba, Apple ID-ul, volumul, sistemul de haptic feedback, cel pentru detectarea contactului cu mana si in final sistemul Handoff.

setari aplicatie Watch iPhone iOS 8.2 1

  Disponibilitatea Handoff este o noutate extrem de interesanta, deoarece prin acest sistem vom putea continua pe iPhone orice task-uri incepute in aplicatiile compatibile, astfel ca veti putea finaliza scrierea unui email sau mesaj pe iPhone extrem de rapid. In continuare avem optiuni pentru controlarea luminozitatii ecranului, a notificarilor, a do not disturb, a sunetelor, setarea unui cod de siguranta, a permisiunilor pentru aplicatia Sanatate, Health, a email-urilor, a hartilor, a muzicii, a pozelor, a passbook si multe altele.

  V-am spus deja ca Apple Watch are 8 GB spatiu de stocare si va permite transferarea a pana la 2 GB de muzica si poze, aceasta aplicatie urmand a ne permite sa controlam tot continutul din ceasurile noastre. Dupa cum puteti vedea, aplicatia are disponibil un meniu special pentru glance-uri care ne va permite sa instalam orice astfel de module pentru Apple Watch, ele urmand a fi disponibile pentru descarcare de la Apple sau de la diversi dezvoltatori.

  Transferul de muzica si playlist-uri sau poze se va face deasemenea folosind meniurile de setari disponibile in aceasta aplicatie si se pare ca Apple s-a gandit la tot ceea ce ne este necesar pentru a controla Apple Watch.