Smart Watch – iata una dintre primele clone Apple Watch

Smart Watch clona Apple Watch 1

  Apple a anuntat lansarea Apple Watch pentru 24 aprilie, iar aces tlucru a motivat o multitudine de producatori chinezi sa-si aduca pe piata propriile produse care vor semana intr-o foarte buna masura cu ceasul Apple. Printre ei nu se numara si creatorul Smart Watch, dispozitivul din imaginile acestui articol fiind totusi o clona Apple, insa ea are la baza o companie americana care incearca sa profite de faima produsului celor de la Apple.

  HAXLR8R se numeste compania care intentioneaza sa aduca Smart Watch pe piata la pretul de 45$, de aproape 10 ori mai mic decat cel perceput de catre compania Apple pentru produsul sau, insa diferentele dintre dispozitive sunt substantiale. Smart Watch functioneaza cu ajutorul Android Wear si are o vaga asemanare cu Apple Watch, insa ea cu siguranta va fi suficienta pentru a pacali o multitudine de persoane credule care nu stiu cum arata sau functioneaza produsul celor de la Apple.

Smart Watch clona Apple Watch

  Prezentarea Apple Watch a generat aparitia unei multitudine de clone ale sale si un interes extrem de mare vis-a-vis de smartwatch-uri din partea chinezilor, asta desi in trecut ei nu se oboseau sa creeze clone pentru asemenea tipuri de produse. Acestea fiind spuse, voi ati cumpara un Smart Watch in locul unui Apple Watch?

Smart Watch clona Apple Watch 2

Smart Watch clona Apple Watch 3

Smart Watch clona Apple Watch 4

Smart Watch clona Apple Watch 5

Smart Watch clona Apple Watch 6

Smart Watch clona Apple Watch 7

Smart Watch clona Apple Watch 8