Apple a strans peste 18.000 de ore de feedback de la angajati in timpul testarii Apple Watch (Video)

  Aseara televiziunea ABC a prezentat in premiera imagini inregistrate intr-un laborator secret al companiei Apple, acolo cei din Cuprtino folosind diversi angajati pentru a testa Apple Watch si functiile de fitness sau sanatate pe care ceasul urmeaza sa ni le ofere. Angajatii prezenti acolo nu stiau pentru ce fac tot felul de exercitii fizice sau teste, iar in cadrul tuturor activitatilor depuse acolo compania Apple a strans nu mai putin de 18.000 de ore cu date importante pentru dezvoltarea Apple Watch.

  10.000 de sesiuni de exercitii fizice au fost facute de catre angajatii celor din Cupertino pentru a oferi cat mai multe date posibile pentru toate functiile dedicate Apple Watch, totul fara ca vreun membru al companiei sa ofere detalii exacte cu privire la utilizarea lor. Jay Blahnik, un cunoscut antrenor de fitness si fost director al Nike, a coordonat cea mai mare parte a activitatilor angajatilor, inclusiv unele care s-au desfasurat in aer liber, astfel ca Apple Watch-ul a fost testat intr-o varietate de conditii atmosferice inaintea lansarii.

  In clipul video de mai sus puteti vedea toate detaliile importante cu privire la laboratorul secret in care au avut loc toate aceste activitati, iar eu va recomand sa il vizionati pentru ca merita sa vedeti ce se ascunde intr-un laborator Apple.